In een assessment center focussen we op het observeren van concreet gedrag. Via verschillende simulatieoefeningen (zoals een gespreksoefening met een moeilijke medewerker, een presentatie of een organisatieoefening) kan je tonen wie je bent en wat je belangrijk vindt.

Daarnaast doen we persoonlijkheidstesten, aanleg- en vaardigheidstesten en een grondig interview om je talenten, competenties en ontwikkelpunten verder in kaart te brengen. Zo leer je jezelf nog beter kennen en krijg je een degelijk inzicht in je sterktes en in je ontwikkelpunten.

We vinden het zeer belangrijk dat jij je goed en gelukkig voelt in je toekomstige job. Daarom geven we je eerlijke feedback over onze bevindingen.

De belangrijkste voorbereiding is goed uitgerust naar het assessment komen!

Wat met het resultaat van een assessment center?

Een assessment center schetst geen ‘goed’ of ‘fout’ beeld en houdt dus absoluut geen persoonlijke afwijzing in mocht er een negatief advies volgen. Een assessment center geeft wel aan of je de effectieve competenties hebt die de werkgever belangrijk acht voor een specifieke functie binnen zijn organisatie.

Als kandidaat heb je, na het vernemen van de beslissing van de werkgever, uiteraard recht op een feedbackgesprek. Je kan hiervoor een persoonlijke afspraak maken bij de betrokken consultant. We nemen graag de nodige tijd om alles grondig toe te lichten en te bespreken. Daarnaast geven we ook concrete tips in het kader van je professionele groei en loopbaan.

Ervaringen

“Waar Hura zich in onderscheid met andere bureaus is de meer persoonlijke, mensgerichte aanpak gebaseerd op een goede analyse door middel van de gebruikte testmethodes.”
Technical Manager

Lees meer

“De consultants van Hura luisteren heel goed naar de persoon die je bent en proberen tips te geven hoe je jezelf kan verbeteren.”
Procesverantwoordelijke productie

Lees meer
Heilig Graf voorsprong op morgen logo

“We doen regelmatig beroep op de diensten van Hura, en we zullen dat in de toekomst zeker nog doen!”
Hilde - Algemeen directeur

Lees meer
Frank - HR-Manager

“Wat mij telkens opvalt, is de openheid en het professionalisme waarmee Hura kandidaten benadert."
Frank - HR-Manager

Lees meer