Default

“Hura heeft ongelooflijk goed naar mij geluisterd”

Ben: “Na een lange en intensieve carrière in de financiële wereld was het vat helemaal af. Ik was 53 jaar en had een grote nood om mij te heroriënteren. Zo ben ik bij Hura terecht gekomen. Door de gigantische druk bij mijn vorige werkgever had ik tijd nodig. En rust vooral. Dat had Peter Morren van Hura ook meteen in de gaten. Stap voor stap kwam ik er terug bovenop. En toen het moment daar was, ben ik in het traject voor outplacement gestapt.” 

Liepen de gesprekken meteen van een leien dakje?

Ben: “Eigenlijk wel. Vooral omdat ze dit op mijn tempo hebben gedaan. Ik was zoekende en had nog niet meteen zin een nieuwe job. Maar de mensen van Hura deden me terug geloven in mezelf. Ik voelde letterlijk de krachten en de goesting terugkomen. Bovendien hebben ze erg goed naar mij geluisterd.

Naast de vele, vaak ook intensieve, gesprekken hebben ze eveneens een assessment afgenomen. Ook dat was een schot in de roos. In het voorgestelde profiel kon ik mij volledig vinden, voor de volle 100%. Al die puzzelstukken hebben ze wonderwel laten passen.

Als orgelpunt stelden ze mij een vacature voor die echt op mijn lijf geschreven was: Senior Account Manager bij Voka. Ik ben nu ruim drie weken in dienst en ik amuseer mij als in mijn beste jaren. Uiteraard nog veel te leren maar ik voel terug goesting. En dat was er de voorbije jaren te weinig bij.”

Wat ga je vooral onthouden van het traject? 

Ben: “Het onderlinge vertrouwen en de mooie waardering die ik kreeg tijdens de gesprekken. Er wordt je echt een spiegel voorgehouden waar je alleen nooit bij geraakt. Na een poosje ken je elkaar zo goed dat je helemaal jezelf bent. En dat is ook nodig. Het is erg prettig wanneer je op een gegeven moment terug de mentale en fysieke kracht door je lijf voelt stromen. En uiteraard ook het feit dat de job bij Voka zo sterk getarget was. Ik kan er echt opnieuw een toegevoegde waarde creëren. En dat was zeker een belangrijke doelstelling.”  

Meer weten over outplacement en ons aanbod?

Neem vrijblijvend contact op