Logo Bakkerij Marien

Wanneer bedrijven sterk groeien is een goede begeleiding en ondersteuning vaak van cruciaal belang om de groeiende tendens geen stokken in de wielen te steken, maar juist aan te moedigen. Hura biedt zich in dat opzicht aan als complete HR-partner. We helpen onder meer Bakkerij Mariën uit Balen om hun sterke groeifase succesvol door te komen.

Bakkerij Mariën is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Onlangs nam het bedrijf een sectorgenoot over waardoor het nu meer dan 100 medewerkers telt. Dat zorgde voor een behoefte aan ondersteuning op vlak van organisatieontwikkeling en begeleiding van het personeel. Zeker na de overname was er aandacht nodig voor het nieuwe personeel, dat mee geïntegreerd werd in de nieuwe structuur en werking. .

Hura luistert naar de vraag en gaat dan pas aan de slag. We hebben het traject van Mariën stelselmatig opgebouwd in functie van de vragen en behoeften die door de zaakvoerders werden aangegeven. Geen standaardtrajecten dus, maar concrete oplossingen op maat, gebaseerd op de cultuur van het bedrijf en de beoogde resultaten. 

Brede ondersteuning en begeleiding

Bij Bakkerij Mariën worden zowel de directie als de medewerkers op de vloer gecoacht in onder andere de verdere ontwikkeling van de organisatiestructuur en het personeelsbeleid, ondersteuning bij de selectie en de interne doorstroom via assessmentcenters, het begeleiden van het werkoverleg en het onthaalbeleid op de vloer.

Stap voor stap bouwen we zo aan verandering, in overleg met alle partijen en rekening houdend met de mogelijkheden van de mensen. Op die manier zoeken we voortdurend naar win-winoplossingen. Daar slagen we steeds in, dankzij onze expertise op verschillende domeinen en onze ervaren coaches.

De belangrijkste uitdaging is nu om de integratie van de nieuwe personeelsleden na de overname succesvol af te ronden. Ook bij de verdere groei blijft Hura voor ondersteuning zorgen. Het gaat dan voornamelijk om advisering bij het loonbeleid en loopbaanbeleid, net als begeleiding bij de ontwikkeling van mensen. “Want als zij gelukkig zijn, bouwen ze mee aan het succes van het bedrijf.”

Hura is een erkend dienstverlener voor de KMO portefeuille en van verschillende sectororganisaties. Wij adviseren en helpen onze klanten bij de aanvraag van subsidies.

Op zoek naar HR advies of ondersteuning voor de verdere uitbouw van je organisatie?

Leen Peeters luistert graag naar je verhaal. 

Neem vrijblijvend contact op