“Ik kan oprecht zeggen dat ik heel gelukkig ben met mijn nieuwe job.”

Sinds het einde van Proost – nu bijna een jaar geleden – is er veel veranderd voor mij. Ik kan oprecht zeggen dat ik heel gelukkig ben op dit moment. 

Momenteel werk ik in het AZ Sint-Jozef in Malle. Ik heb daar onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur gekregen voor 30 uren/week. Dit worden er in de toekomst hopelijk meer. De naam van de functie is 'medewerker algemeen secretariaat' - heel algemeen dus, maar ik doe veel meer. Wat ik precies doe, leunt meer aan tegen communicatie. Ik ontwerp de posters, brochures, infofolders ... die in het ziekenhuis worden opgehangen en/of uitgedeeld. Ook alle vacatures worden door mij opgemaakt. Verder werk ik heel nauw samen met de communicatieverantwoordelijke, en word ik betrokken in verschillende grote projecten (communicatie rond aankomende audits, nieuw intranet opstarten ...). Daarnaast spring ik bij in het secretariaat waar nodig. Dit betekent kopietjes maken, vergaderzalen boeken, verslagen uittypen ... Maar communicatie is het grootste blok van mijn takenpakket. 

Ik doe deze job énorm graag! Ik heb superfijne collega's, kan mezelf zijn op mijn werk en misschien wel het belangrijkste van al: mijn werk wordt enorm gewaardeerd. In het begin dacht iedereen wel 'wat komt die jonge snaak hier doen, die weet niets!', maar daar zijn ze na een tijdje toch op moeten terugkomen. Ik krijg grote rollen in verschillende campagnes, wat m'n zelfvertrouwen doet toenemen. 

Ik zal ook nooit vergeten dat ik deze job te danken heb aan de in groep gemaakte voorbereiding op de sollicitatie. Ik ben Hura hiervoor echt dankbaar! Ik hoop dat jullie nog vele mensen kunnen helpen aan een fantastische job, want dat hebben jullie bij mij echt gedaan.

Meer weten over outplacement en ons aanbod?

Neem vrijblijvend contact op