Kathy Getuigenis Loopbaancoaching

“Loopbaancoaching kan je helpen om inzicht te krijgen in  jezelf en de anderen waardoor er terug opening komt voor positieve veranderingen. Ik zou niet twijfelen, maar het gewoon doen."

Waarom besloot je loopbaancoaching te volgen?

Kathy: “Naar aanleiding van veranderende omstandigheden op het werk voelde ik de noodzaak om alles eens op een rijtje zetten. Ik had hierbij objectieve hulp nodig om voor mezelf hierin een weg te vinden en kapstokken te krijgen.”

Hoe heb je jouw traject bij Hura ervaren?

Kathy: “Ik heb het traject als zeer positief ervaren.  Snel nadat ik mijn vraag had voorgelegd, werd ik in contact gebracht met een coach. Bij de inleidende kennismaking werd bekeken of het klikte tussen de coach en mezelf en heb ik besloten om verder te gaan in het traject. Ik kreeg thuisopdrachten die tijdens de coachende gesprekken besproken werden. Zo werd er stilgestaan bij mijn troeven en aandachtspunten. Ik ontdekte wat de belangrijke drijfveren zijn om me goed te voelen in mijn job en kreeg tools mee om verder aan de slag te gaan. Ik kreeg een antwoord op mijn vraag.”

Wat is de uitkomst van je coaching geweest?

Kathy: “Ik heb inzicht gekregen in wat ik zelf kan doen om op een positieve manier om te gaan met de veranderingen en ik heb vooral geleerd dat duidelijk communiceren hierbij van cruciaal belang is. Door deze coaching heb ik een soort van duwtje in de rug gekregen om dit aan te pakken met een positief resultaat!”

Hoe zou jij de cultuur en begeleidingsstijl van Hura omschrijven?

Kathy: “Ik heb een warme cultuur ervaren. Ik werd snel verder geholpen en voelde me vanaf het eerste telefonische gesprek serieus genomen en begrepen. Het feit dat de afspraken afgestemd konden worden op mijn uren en de tijd die ik nodig had om opdrachten af te werken, vond ik ook zeer positief. De begeleidingsstijl was adviserend, helpend en begripvol.”

Heb je advies voor mensen die twijfelen over het volgen van loopbaancoaching?

Kathy: “Ik zou niet twijfelen maar het doen! De coaching kan je helpen om inzicht te krijgen in jezelf en de anderen waardoor er terug opening komt voor positieve veranderingen.”

Wil je je loopbaan van de nodige vitamines voorzien?

Neem vrijblijvend contact op