“De loopbaancoaching heeft me niet enkel antwoord geboden op de vraag rond mijn job, maar heeft mijn batterij terug opgeladen én tools gegeven om de batterij niet meer leeg te laten lopen.”

Waarom besloot je loopbaancoaching te volgen?

Kim: “Een collega die vast leek te zitten, zag ik plots herleven met een bak vol enthousiasme. Ze had door middel van loopbaancoaching zichzelf terug gevonden en wist na de coaching of ze al dan niet bij ons wilde blijven werken. Ikzelf kwam toen stilaan uit een moeilijke periode nadat ik eerder mijn vader verloren had. Door mijn toen emotionele onbalans twijfelde ik aan mijn job als leidinggevende en wilde ik terug naar een job waarin ik minder knopen moest doorhakken, waar ik vooral voor mezelf moest zorgen en andere mensen niet hoefde te begeleiden/ motiveren in hun job.”

Hoe heb je jouw traject bij Hura ervaren?

Kim: “Het was een heel fijn traject. Ik keek telkens uit naar de volgende sessie. Mijn coach wist meteen hoe ik ineen zat, wat ik nodig had en bood me dat ook. Hij bood me niet enkel inzicht in mezelf, maar gaf me ook tools om binnen mijn job te gebruiken. Om mezelf en mijn team naar een hoger niveau te brengen waarbinnen ik een betere balans vond tussen de nodige rust en uitdagingen die ikzelf nodig heb om gelukkig te zijn in mijn job. Mijn intuïtie stuurde me steeds in hoe ik met mijn werk, team, mijn omgeving omging en tijdens het traject bleek dat de theorie die erachter zit, matcht met mijn intuïtie. Wat me een ongelooflijk goed gevoel gaf. Het gaf me bevestiging, iets wat ik blijkbaar op tijd en stond nodig heb.”

Wat is de uitkomst van je coaching geweest?

Kim: “Ik voelde mezelf vanaf de eerste sessie terug opgeladen. Ik begon terug meer te stralen en zag dat ik mijn stralen af gaf op mijn team waardoor ook zij begonnen te stralen en op hun beurt hun omgeving infecteerden. Ik geloofde terug meer in mezelf en besefte dat mijn bijdrage er toe doet. Heb ambitie om te blijven groeien in mijn job, om de uitdagingen die ik nodig heb te blijven aangaan en weet welke stappen ik hiervoor moet zetten. Ik ken nu mijn missie en leef hier naar, meer dan ooit tevoren, wat me veel energie geeft. Ook heb ik nu nog meer respect voor mijn eigen grenzen en geef de 'apen' terug die eigenlijk niet voor mij bestemd zijn. De coaching heeft me niet enkel antwoord geboden op de vraag rond mijn job maar heeft mijn batterij terug opgeladen én tools gegeven om de batterij niet meer leeg te laten lopen."

Hoe zou jij de cultuur en begeleidingsstijl van Hura omschrijven?

Kim: “Toen ik er binnen stapte, voelde ik meteen de ontspannen, mens- en ook doelgerichte sfeer die er hing. De begeleidingsstijl werd aan mij aangepast zodat we een traject op mijn maat konden doorlopen. De communicatie verliep open en duidelijk. Ik kon mezelf zijn binnen een veilige omgeving waardoor we dieper konden doorgaan over bepaalde zaken."

Heb je advies voor mensen die twijfelen over het volgen van loopbaancoaching?

Kim: “Gewoon doen! Je hebt niets te verliezen enkel te winnen. Wat er ook uit komt, je beslist zelf hoe, wanneer en of je er al dan niet mee aan de slag gaat.”

Wil je je loopbaan van de nodige vitamines voorzien?

Neem vrijblijvend contact op