“Het bijzondere aan het Hura-assessment was dat men naging of er echt een match bestond tussen kandidaat en bedrijf en daarbij verder keek dan het zuivere functieprofiel.”

“Hier wordt niet rond de pot gedraaid! Onze geïnterviewde heeft 22 jaar ervaring als operations manager / manager productie voor bedrijven in binnen- en buitenland. Het bedrijf waar hij solliciteerde had hem een assessment bij Hura voorgesteld. “De conclusies van het assessmentrapport waren duidelijk”, vertelt hij. “Het rapport stelde onomwonden dat er geen goede match was tussen mijn profiel en het profiel van het bedrijf waar ik bij solliciteerde. Hoewel ik voor de functie zelf wel in aanmerking kon komen, raadde Hura mij af om bij dit specifieke bedrijf aan de slag te gaan.”

“De verwachtingen van een KMO richting productiemanagement zijn duidelijk anders dan bij een grote onderneming en het klopt dat ik me meer op mijn gemak voel met de productiemanagementbenadering van grotere organisaties. Vandaag werk ik dan ook voor een groot bedrijf als operations manager en ik voel me daar goed bij. Het bijzondere aan het Hura-assessment was dat men naging of er echt een gevoelsmatige match bestond tussen kandidaat en bedrijf en daarbij verder keek dan het zuivere functieprofiel. Het eindadvies van Hura was zeer praktisch en ‘to the point’. Er werd tijdens het hele traject niet rond de pot gedraaid en dat kon ik zeker waarderen.”