“De consultants van Hura luisteren heel goed naar de persoon die je bent en proberen tips te geven hoe je jezelf kan verbeteren.”

‘In het verleden had ik reeds een developmentcenter gedaan wat me niet zo bevallen was. Ik kan wel zeggen dat ik er een klein trauma aan over gehouden had waardoor ik er aanvankelijk negatief tegenover stond.  
Maar door de professionele aanpak van Hura werd ik goed begeleid.
Ik ben toegekomen bij Hura met knikkende knieën, om eerlijk te zijn. Toen  ik op de bel van het gebouw had gedrukt was er een hartelijke stem aan de andere kant van de lijn die me ontving. Daarna werd de deur open gedaan door een vriendelijk ogende persoon die me begroette en me onmiddellijk gerust stelde.

Hoe zou ik deze dag omschrijven?  Begonnen met veel zenuwen maar je wordt professioneel opgevangen waardoor je zenuwen sterk verminderen gedurende de dag.
Wat ik zeer goed ervaren heb?  Het feedbackgesprek, er wordt heel  duidelijk uitgelegd wat je valkuilen zijn en hoe je hier verder aan moet werken.

Ik heb geleerd uit het developmentcenter dat als je genoeg zelfvertrouwen hebt je ver kan geraken in de praktijk!
De consultants van Hura luisteren heel goed naar de persoon die je bent en proberen tips te geven hoe je jezelf kan verbeteren. Dit alles wordt nog eens in een super duidelijk verslag gegoten dat ik via mail heb toegestuurd gekregen.
Ik kan het dus raadplegen wanneer ik het nodig heb.

Wat typeert Hura:  een leerrijke dag waar je jezelf beter kan ontwikkelen met veel tips naar de praktijk toe.’

Meer weten over assessment en development centers?

Neem vrijblijvend contact op