Q For

Hura behaalt het Qfor-label met een score van 100% tevredenheid over de kwaliteit!

Qfor-audit succesvol afgerond

Qfor is een objectief en betrouwbaar kwaliteitscertificaat met betrekking tot de kwaliteit van diensten. Qfor is het enige kwaliteitslabel voor learning- en consultingorganisaties. Dankzij dit kwaliteitslabel kunt u als klant o.a. beroep doen op de KMO-portefeuille en bent u zeker van een kwaliteitsvolle dienstverlening!

Voor het behalen van het Qfor-label voerde Management Information een audit uit op onze werking en meer specifiek in het domein van opleidingen.

Er werden interviews afgenomen bij diverse klanten waarbij hun tevredenheid over verschillende onderwerpen uitvoerig besproken werd. Onder andere de voorbereiding van de opleidingstrajecten, het projectmanagement, de kwaliteit van de coaches zelf, het natraject, de algemene indruk over het geheel van de geleverde diensten.

Enkele reacties

Qfor kon volgende reacties van onze klanten optekenen:

  • “De trainers van Hura zijn zeer competent, gedreven en ze staan heel dicht bij hun deelnemers.”
  • “Wat ik apprecieer is dat het een opleiding op maat was. Het was echt wat wij vroegen.”
  • “Een sterk punt van Hura: zij luisteren heel goed en hebben veel geduld. Los daarvan hebben zij ook een heel goed zicht op de zaak en kunnen ze naar de kern van het probleem gaan."
  • “Kenmerkend aan Hura is hun no nonsense, pragmatische en persoonlijke aanpak.”
  • “Wat ik bij Hura apprecieer is een plan van aanpak in de offerte waarbij we nadien nog eigen accenten kunnen leggen.”
  • “De consultants van Hura kunnen erg empathisch omgaan met de verschillende niveaus, zowel leidinggevenden als operationele medewerkers."

Hura heeft hier een uitzonderlijk resultaat geboekt: we behaalden een score van 100%.