Q For

Hura behaalt opnieuw het Qfor-label met een score van 100% tevredenheid over de kwaliteit!

Qfor-audit succesvol afgerond

Qfor is een objectief en betrouwbaar kwaliteitscertificaat met betrekking tot de kwaliteit van diensten. Qfor is het enige kwaliteitslabel voor learning- en consultingorganisaties. Dankzij dit kwaliteitslabel kunt u als klant o.a. beroep doen op de KMO-portefeuille en bent u zeker van een kwaliteitsvolle dienstverlening!

Voor het behalen van het Qfor-label voerde Management Information een audit uit op onze werking en meer specifiek in het domein van opleidingen.

Er werden interviews afgenomen bij diverse klanten waarbij hun tevredenheid over verschillende onderwerpen uitvoerig besproken werd. Onder andere de voorbereiding van de opleidingstrajecten, het projectmanagement, de kwaliteit van de coaches zelf, het natraject, de algemene indruk over het geheel van de geleverde diensten.

Enkele reacties

Qfor kon volgende reacties van onze klanten optekenen:

  • “Hura werkt professioneel, praktijkgericht en op maat. Daarnaast zijn ze ook erg flexibel."
  • "Ik vind Hura down to earth, betrokken, behulpzaam en ook geduldig. Ik vind het een plezier om met hen samen te werken. Ik zie geen verbeterpunten en beveel hen absoluut aan."
  • "De coaching heeft voor mij echt het verschil gemaakt om niet uit te vallen. Het was niet de enige factor, maar zeker één van de drie belangrijkste. Ik ben heel tevreden hierover."
  • "De coach was perfect. Down to earth en doelgericht. Hij was soms confronterend en speelde goed in op onze vragen."

  • "Ik vind Hura ondersteunend en resultaatgericht. Ik beveel hen zeker wel aan. Ik kan geen verbeterpunten bedenken en ben over het algemeen zeer tevreden."
  • "Het is altijd een heel positieve samenwerking. Hura is hard aan het groeien."

  • "Hura is klantgericht en ze hebben business feeling. De samenwerking is warm."
  • "Ik heb Hura vijf en een half jaar geleden ontmoet. Ik heb altijd een vaste contactpersoon die ik persoonlijk de intake doet. Alles verloopt heel vlot."

Hura heeft hier een uitzonderlijk resultaat geboekt: we behaalden een score van 100%.