“Ik zou outplacement aan iedereen aanraden. Je komt nieuwe dingen over jezelf te weten.”

Vicky Huybrechts: “Ik heb altijd in productie gewerkt. Na de sluiting van de productieafdeling droomde ik van een deeltijdse kantoorjob, waardoor ik beter voor mijn twee kindjes zou kunnen zorgen. Als alleenstaande moeder is dat geen luxe. En dankzij outplacement heb ik een heel goede job gevonden. Ik werk nu deeltijds op het leerlingensecretariaat van een school. Mijn administratieve en sociale vaardigheden komen daar perfect tot hun recht.”

Vicky Huybrechts: “Als je in outplacement gaat, word je verplicht in jezelf te graven. Het is het aangewezen ogenblik om voor jezelf na te gaan wie je bent, wat je wilt en hoe je verder professioneel én persoonlijk wil evolueren. Die oefening was soms moeilijk, maar altijd bijzonder leerrijk. En Johan heeft me daarbij steeds blijven aanmoedigen. Na een paar begeleidingssessies werd duidelijk dat secretariaatswerk echt iets voor mij was. Ik moest alleen de drempel van productie naar administratie nog nemen. Gelukkig was er een school die mij die kans wou geven en ik heb die met twee handen gegrepen.”

Vicky Huybrechts: “Ik zou outplacement aan iedereen aanraden. Je komt nieuwe dingen over jezelf te weten. En als je totaal niet weet welke richting je uit wil, dan kan outplacement je zeker helpen. De testen brengen elementen van jezelf naar boven die je nieuwe kansen kunnen geven. Bij mij was outplacement alvast een voltreffer.”

Meer weten over outplacement en ons aanbod?

Neem vrijblijvend contact op