Voor wie?

Dit opleidingstraject richt zich tot elke HR professional, leiddinggevende of manager, die het coachen wil integreren in zijn of haar manier van werken met anderen. Dit met als doel om mensen en teams te laten groeien in organisaties. 

Wat mag je verwachten?

We leren jou om op een authentieke manier verschillende types van coachingsgesprekken te voeren aan de hand van een duidelijke coachingstructuur.

Je ontwikkelt coachingsvaardigheden en leert technieken aan om vlot en met het nodige comfort op diverse vragen en situaties in te spelen. Kortom: je leert doelgericht te werken en naar een concreet resultaat toe te werken.

Je coachee gaat met heldere inzichten aan de slag en kan met jouw ondersteuning zijn ontwikkeling in handen nemen. 

Miete aan het woord: "We voelen dat het belang van coaching meer dan ooit doorsijpelt in bedrijven en organisaties. Daarom willen we met deze opleiding deelnemers sterker maken in hun coachende rol."

 

Onze aanpak 

​Een vierdaagse opleiding die praktijkgericht én interactief wordt opgesteld. De deelnemers en hun ontwikkelvragen staan centraal en we gebruiken heel wat praktijkvoorbeelden en reële cases welke we koppelen aan gemakkelijk te hanteren kaders en tools.

Geen saaie uiteenzettingen dus, maar een sfeer waarin de deelnemers gestimuleerd worden om te leren en te groeien vanuit ervaringen en zelfreflectie.

We voorzien bewust telkens ruimte tussen de verschillende opleidingsdagen, zodat je de geleerde materie aan de praktijk kan toetsen, en we verder kunnen bouwen op basis van jouw (recente) ervaringen. 

De praktische kant 

Wanneer en waar?

We ontmoeten jou graag in ons kantoor te Beerse op: 

 • Donderdag 19 januari 2023
 • Dinsdag 14 februari 2023
 • Donderdag 23 maart 2023
 • Dinsdag 18 april 2023

Aanvullend aanbod

We voorzien jou van een toolbox met een neerslag van alle aangereikte tools en kaders.

Daarnaast wordt de opleiding nog aangevuld met een supervisie in groep van 3 uur,
3 maanden na de laatste opleidingsdag. 

Kostprijs 

 • We houden de groepjes beperkt, van minimaal 6 tot maximaal 12 deelnemers. 
 • Kostprijs: 1990 EUR excl. BTW*
  • Dit omvat 4 dagen opleiding, een supervisie, een toolbox, en het enthousiasme en de expertise van onze deskundige coaches Miete en Hans ! 
  • We maken het plaatje compleet door te voorzien van verfrissende drankjes, lekkere koffie en smakelijke lunchpauzes!
  • Uiteraard bezorgen we jou ook een deelnamebewijs

Onze trainers

 • Miete: coacht en ondersteunt dagelijks leidinggevenden in hun rol en weet als geen ander welke valkuilen zij ervaren om werknemers, in een veeleisende en hectische werkomgeving, op een coachende manier aan te sturen. Als HR-professional bouwde ze bovendien ervaring op in het coachen van HR-medewerkers en managers in hun dagelijkse rol.        
 • Hans: is onze ervaren rot in het vak rond alles wat met coaching en training te maken heeft! Aan de Hogeschool Thomas More doceerde hij gedurende geruime tijd het vak "coachingsvaardigheden" in verschillende opleidingen. Hans weet zijn kennis en ervaring op een beklijvende manier over te brengen.     

Enkele tips om kortingen te bekomen

We informeren je graag over de subsidiemogelijkheden! Mogelijks kan je immers genieten van subsidievoordelen van de KMO-portefeuille en/of het VOV (Vlaams opleidingverlof)? Hierdoor kan de korting van deze opleiding wel tot in de honderden euro's oplopen! 

Wens je samen met een collega deze opleiding te volgen? Graag belonen we jullie organisatie met een korting bij meerdere gelijktijdige inschrijvingen, nl. 10% voor de 2e inschrijving en 15% voor de 3e inschrijving. 

Triggert de inhoud van deze opleiding jou om dit in jouw eigen organisatie te voorzien? Ook dat is mogelijk! Contacteer ons vrijblijvend om de mogelijkheden te bekijken. 

Wil je graag deelnemen aan onze vierdaagse opleiding "coachende vaardigheden"?

Schrijf je dan zeker in via onderstaand contactformulier! 

Ervaringen

Video: "Hura bekijk het hele plaatje. En dat was bij mij een serieuze pot."

In dit interview met haar coach Maya deelt deze krachtige vrouw haar ervaringen tijdens deze woelige en onzekere tijd. Kortom, een krachtig verhaal van talent in beweging!
Video: "Hura bekijk het hele plaatje. En dat was bij mij een serieuze pot."

Bekijk video
Hura als vaste HR partner

Hura heeft al enkele jaren een fijne en duurzame samenwerking met Wit-Gele Kruis op diverse HR vlakken
Hura als vaste HR partner

Bekijk video
Medewerkers bloeien open dankzij de combinatie van groepstraining met individuele coaching

De sterke groei van Hezemeer vroeg om andere competenties van de leidinggevenden. Hezemeer besliste om de organisatie en haar leidinggevenden verder te versterken en ontwikkelen. Ank Vanbaelen, receptieverantwoordelijke, was een van de deelnemers van dit traject. 
Medewerkers bloeien open dankzij de combinatie van groepstraining met individuele coaching

Lees meer
Hezemeer investeert in talent

Sauna- en wellnesscentrum Hezemeer koos ervoor om samen met Hura te werken aan de verdere ontwikkeling van de organistie. Facility Manager Christof Tubeeckx blikt terug op het traject en deelt zijn persoonlijke ervaringen. 
Hezemeer investeert in talent

Lees meer

Heb je nog vragen over het open opleidingsaanbod?

Aarzel niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder.

Neem vrijblijvend contact op