Praktijkgerichte opleidingen ‘op maat’

Onze specifieke expertise bevindt zich in het geven van opleidingen aan leidinggevenden, van eerstelijns- tot managersprofielen. We bieden een waaier van vaardigheidsopleidingen, met een focus op soft skills zoals leidinggeven, coachen, communicatievaardigheden, vergadertechnieken en timemanagement. 

Daarnaast verzorgt Hura maatopleidingen in het HR-domein, bijvoorbeeld op het vlak van selectietechnieken, het voeren van verzuimgesprekken, het invoeren van functioneringsgesprekken en evaluatiegesprekken, het opstellen van functie- en competentieprofielen en peter- en meterschap.

Hoe gaan we aan de slag?

Een opleidingsopdracht start steeds met een gesprek om de ontwikkelingsbehoeften van de organisatie en de doelgroep te bespreken en te analyseren. Indien mogelijk analyseren we ook de individuele ontwikkelingsnoden, samen met elke deelnemer en zijn leidinggevende. Dit kan via een schriftelijke bevraging of via een gesprek. 

Op basis van deze informatie werken onze coaches het opleidingsprogramma uit. We evalueren onze opleidingen op het niveau van de deelnemers én van de opdrachtgever. En na de opleiding wordt aan elke deelnemer een vormingsattest (bewijs van deelname) uitgereikt.

Onze meerwaarde?

Daarvoor laten we graag enkele klanten aan het woord. Zij gaven ons immers een tien op tien naar aanleiding van de kwaliteitsaudit die ons in 2016 het Q-for label opleverde. 

Opleiding Team

Ervaringen

Hura als vaste HR partner

Hura heeft al enkele jaren een fijne en duurzame samenwerking met Wit-Gele Kruis op diverse HR vlakken
Hura als vaste HR partner

Bekijk video
Coaching & opleiding

"Kenmerkend aan Hura is hun no nonsense, pragmatische en persoonlijk aanpak."
Coaching & opleiding

Lees meer

Nood aan een praktijkgerichte en interactieve in company opleiding?

Wij werken voor jou een voorstel op maat uit.

Neem vrijblijvend contact op