Hura is dé partner voor organisaties, zowel bij de uitbouw van je HR beleid als bij de groei en transitie van je organisatie. Een goed onderbouwd loopbaanbeleid zien we als de ‘lijm’ om de juiste medewerker op de juiste plaats in de organisatie te laten renderen. 

Wij, de consultants van Hura…

… zijn echte specialisten in ons domein. We genoten allen een voortgezette opleiding in HR management en beschikken over een ruime bedrijfservaring. Hierdoor zien we het grotere plaatje en kunnen we jouw vragen in een breder HR- en organisatiekader plaatsen. We investeren al te graag de nodige tijd om jouw organisatie goed te leren kennen. Onze werkwijze is degelijk én pragmatisch. We spreken de taal van jouw bedrijf waardoor we een gesprekspartner zijn voor iedereen in de organisatie. 

Hura is erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille voor zowel opleiding (DV.O109824) als advies (DV.A109825). Een kleine onderneming kan een steunpercentage tot 30% ontvangen en een middelgrote onderneming 20%.

Hura behaalde het Qfor-kwaliteitslabel voor zowel opleiding als advies met een score van 100%. Enkele reacties van onze klanten lees je hier

Ervaringen

Hura als vaste HR partner

Hura heeft al enkele jaren een fijne en duurzame samenwerking met Wit-Gele Kruis op diverse HR vlakken
Hura als vaste HR partner

Bekijk video
Hura ondersteunt bakkerij Mariën als complete HR partner

Hura begeleidt de verdere groei van bakkerij Mariën
Hura ondersteunt bakkerij Mariën als complete HR partner

Bekijk video
Hezemeer investeert in talent

Sauna- en wellnesscentrum Hezemeer koos ervoor om samen met Hura te werken aan de verdere ontwikkeling van de organistie. Facility Manager Christof Tubeeckx blikt terug op het traject en deelt zijn persoonlijke ervaringen. 
Hezemeer investeert in talent

Lees meer
Hura stoomt retail-personeel klaar voor de toekomst

Na de hertekening van hun organisatiedoelstellingen, schakelde de Kruideniers Hura in om de organisatie en medewerkers te begeleiden in dit transformatieproces.
Hura stoomt retail-personeel klaar voor de toekomst

Lees meer
3Master organisatieontwikkeling

Nieuwe organisatiestructuur zorgt voor meer betrokkenheid en participatie bij 3Master
3Master organisatieontwikkeling

Lees meer

Op zoek naar HR-advies of ondersteuning bij een organisatieontwikkelingstraject?

Hura wijst je de weg. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem vrijblijvend contact op