Hura is dé partner voor organisaties, zowel bij de uitbouw van je HR beleid als bij de groei en transitie van je organisatie. Een goed onderbouwd loopbaanbeleid zien we als de ‘lijm’ om de juiste medewerker op de juiste plaats in de organisatie te laten renderen. 

Wij, de consultants van Hura…

… zijn echte specialisten in ons domein. We genoten allen een voortgezette opleiding in HR management en beschikken over een ruime bedrijfservaring. Hierdoor zien we het grotere plaatje en kunnen we jouw vragen in een breder HR- en organisatiekader plaatsen. We investeren al te graag de nodige tijd om jouw organisatie goed te leren kennen. Onze werkwijze is degelijk én pragmatisch. We spreken de taal van jouw bedrijf waardoor we een gesprekspartner zijn voor iedereen in de organisatie. 

Hura is erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille voor zowel opleiding (DV.O109824) als advies (DV.A109825). Een kleine onderneming kan een steunpercentage tot 40% ontvangen en een middelgrote onderneming 30%.

Hura behaalde het Qfor-kwaliteitslabel voor zowel opleiding als advies met een score van 100%. Enkele reacties van onze klanten lees je hier

Ervaringen

3Master organisatieontwikkeling

Nieuwe organisatiestructuur zorgt voor meer betrokkenheid en participatie bij 3Master
3Master organisatieontwikkeling

Lees meer
GielsBos

Loopbaangesprekken verzekeren lange-termijnmotivatie en welbevinden van medewerkers bij GielsBos
GielsBos

Lees meer
Mora

“Mora en Hura kozen ervoor om via workshops rechtstreeks in gesprek te gaan met de medewerkers over deze thema’s. Het was immers belangrijk te achterhalen hoe medewerkers hun werk en de organisatie beleven”
Huis van Mora

Lees meer
Katrien - Verantwoordelijke organisatie-ontwikkeling

“Uit alle reacties blijkt dat we zeer innovatief bezig zijn. En Hura heeft daar een zeer grote bijdrage aan geleverd.”
Katrien - Verantwoordelijke organisatie-ontwikkeling

Lees meer
Sanofi Genzyme logo

“Een veertiental supervisors hebben de workshops gevolgd en waren helemaal overtuigd. Ze vonden de sessies zeer interactief en vonden het vooral goed dat ze veel inspraak hebben gekregen bij het opstellen van hun rol en competentieprofiel.”
Chris - Training & Development Manager

Lees meer

Op zoek naar HR-advies of ondersteuning bij een organisatieontwikkelingstraject?

Hura wijst je de weg. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem vrijblijvend contact op