Op zoek naar 2 freelance outplacementcoaches: regio Mechelen of Limburg

Ben jij de coach die werkzoekenden wil verder helpen in hun loopbaan? Is het voor jou belangrijk dat je kan werken in een fijn team waar je kan rekenen op professionele ondersteuning door ervaren collega’s? Je bent actief in regio Mechelen of regio Limburg. Als dit je aanspreekt willen we je graag ontmoeten!

Lees meer

Save the date: ontbijtsessie op 19 maart

Noteer alvast donderdag 19 maart 2020 met stip in uw agenda want Hura nodigt je uit voor weer een boeiende ontbijtsessie! 

Lees meer

Arbeidsmarktfitheid na herstructurering

Hura begeleidt de herstructurering van Chillfis, P&C, Mora en Mondelez. We hebben in deze trajecten extra aandacht voor de arbeidsmarktfitheid van de getroffen medewerkers.

Lees meer

Wijziging regelgeving loopbaanbegeleiding

Vanaf 01/01/2020 wijzigt de regelgeving omtrent loopbaanbegeleiding. We geven je graag wat meer info. 

Lees meer

Onze beste wensen voor 2020!

Het ganse Hura-team wenst u fijne feestdagen en een inspirerend 2020! Ook dit jaar dragen we graag ons steentje bij aan het goede doel. We kozen deze keer voor Theater Stap.

Lees meer

HR-tip 6: Loopbaanbegeleiding aanbieden als werkgever

Via deze HR-tip helpen we jou om situaties te herkennen waaruit de behoefte aan loopbaanbegeleiding kan ontstaan en schetsen we de mogelijkheden die je als werkgever hebt om begeleiding aan te bieden. 

Lees meer

Inspirerende teamdag!

Omdat ook wij bij Hura teamspirit erg belangrijk vinden, kwamen we in oktober samen met alle collega 's voor onze teamdag.

Lees meer

HR-tip 5: talent ontdekken en screenen

Een kweekvijver van talent, wie droomt daar nu niet van? Maar hoe kan je talent opsporen en in de juiste richting oriënteren? Onze 5de HR-tip neemt je mee in enkele pistes en ervaringen. 

Lees meer

10 inspirerende HR-tips

Nog niet ingeschreven voor onze HR-tips? Geen nood, lees hier de vier reeds gedeelde tips en schrijf je alsnog in voor de volledige reeks. 

Lees meer

HR-tip 4: investeer in een kweekvijver van talent

In onze vierde HR-tip geven we insteken omtrent het proactief ontwikkelen van competenties in functie van de verdere groei van zowel medewerker als organisatie.

Lees meer