HR-tip 2: hoe geef je medewerkers goesting om zich te blijven ontwikkelen?

Als medewerkers mee zijn met de visie van je organisatie is je volgende uitdaging hen te stimuleren om hun competenties te ontwikkelen en in te zetten. 
Maar hoe pak je dit aan? Hoe weten medewerkers welke competenties ze in de toekomst nodig zullen hebben? En hoe breng je het idee over dat levenslang leren in elke job noodzakelijk is en bovendien ook kansen biedt voor persoonlijke ontwikkeling? 

Lees meer

Een geWELTige kick-off

Hura was aanwezig op de kick-off van Welt 2019. We startte de dag met een energieke sessie over 'de kracht van positiviteit'. Vervolgens gingen we tijdens het World Café aan de slag rond 6 actuele HR-uitdagingen. Ken jij Welt al? 

Lees meer

HR-tip 1: hoe een inspirerende toekomstvisie richting geeft aan medewerkers en verandering initieert

De visie is van iedereen! Maar hoe breng je een visie tot leven? Hoe zorg je ervoor dat medewerkers zich betrokken voelen bij de visie?  En hoe zorg je voor een zinvolle doorvertaling van de visie naar teams, opdrachten en medewerkers? Je leest het in onze eerste HR-tip.

Lees meer

Hura stoomt retail-personeel klaar voor de toekomst

De retailsector staat voor enorme uitdagingen, en als je die wil aangaan moet je talent centraal stellen. Niemand beseft dat beter dan Ruben Dewaele. De ondernemer heeft vier Delhaize-winkels onder zijn hoede, en daarmee vijftig werknemers en vijfentwintig interimmers en flexi-jobbers. Dat vraagt dus een grondig traject waarbij zowel aandacht is voor de organisatiedoelstellingen als voor de ontwikkeling en het welzijn van medewerkers.” Hura kwam hem te hulp om de organisatie en de medewerkers te begeleiden in dit transformatieproces.

Lees meer

Hura maakt werknemers en organisaties klaar voor de arbeidsmarkt van 2030

Hura denkt mee na over de competenties die belangrijk zijn voor de toekomst in jouw organisatie. Vervolgens stippelen we samen een plan van aanpak uit zodat je je organisatie gaandeweg kan voorbereiden op de arbeidsmarkt van de toekomst en maken we samen de vertaalslag naar een duurzaam HR beleid. 

Lees meer

Onze beste wensen voor 2019!

Het ganse Hura-team wenst u fijne feestdagen en een inspirerend 2019!
Ook dit jaar dragen we graag een steentje bij aan het goede doel. We kozen daarbij voor het 'Iedereen zen' project van Het GielsBos.

Lees meer

Ontvang maandelijkse een concrete HR-tip

Via een maandelijkse mailing geven we telkens een concreet toepasbare HR-tip. Zo inspireren we je gedurende 1 jaar over 10 belangrijke speerpunten van een ontwikkelingsgericht HR-beleid. 

Lees meer

Terugblik ontbijtsessie 2018

Op 11 oktober organiseerden we een ontbijtsessie met als centrale thema 'ontwikkelen van medewerkers'. Maar liefst 40 HR professionals en zaakvoerders tekenden present. We delen graag enkele sfeerbeelden en de presentaties van de verschillende sprekers.

Lees meer

Vacature coach/trajectbegeleider voor outplacement en loopbaanbegeleiding

We zijn op zoek naar een coach/trajectbegeleider voor outplacement en loopbaanbegeleiding. Dit zowel in regio Kempen als in Mechelen. Meer info via onderstaande vacatures. Interesse? Dan kijken we uit naar jouw reactie!

Lees meer

10 tips om talentontwikkeling en loopbaanbegeleiding binnen je organisatie aan te pakken

Worstel je ook wel eens met de vraag hoe de juiste mensen te vinden en aan boord te houden? Kan jij zeggen welke talenten je medewerkers in zich hebben of hoe je die kan ontdekken? Vraag jij je ook wel eens af hoe je je medewerkers mee kan laten groeien met je organisatie? Heel wat organisaties zoeken antwoorden op deze prangende vragen. Als specialist in talent- en loopbaanmanagement geeft Hura je graag 10 tips waarmee je direct aan de slag kunt en aan een duurzaam talentmanagement werkt.  

Lees meer