Gratis loopbaanbegeleiding? Ontdek de mogelijkheden!

Wist je dat er verschillende organisaties en gemeenten je loopbaancheque(s) terugbetalen? Ontdek de verschillende mogelijkheden op onze website

Heb je nood aan meer informatie? Of wil je graag vrijblijvend een kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met onze collega Inge Peeters via inge@hura.be of 0476/85 72 36.

Lees meer

Nieuw! Opleiding Leiderschap, de fundamenten

Al jaren versterken we leidinggevende in hun (nieuwe) rol, deze kennis en expertise wordt nu gebundeld in ons open opleidingsaanbod! Dit najaar gaan de eerste twee van start. 

Wil jij ook het talent in je onderneming in beweging zetten en ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Hans Pluym of neem een kijkje op onze website!

Lees meer

Hura op RTV

Wat gebeurt er op de arbeidsmarkt? Wat zijn de verwachtingen, trends en feiten? Johan Maes geeft zijn visie tijdens een interview op RTV. Een wakkere kijk en een warme oproep naar de bedrijven. 

Lees meer

Mijn eerste indrukken als HR consultant bij Hura

Onze immer sympathieke collega Sofie blikt terug op haar eerste jaren bij Hura. Een verhaal over lentekriebels, veel fris & fruitigheid en het opzoeken van nieuwe oorden. 

Lees meer

VDAB Webinar: aan de slag met 55-plussers

Hoe slagen we erin om 55-plussers terug goesting te laten krijgen om terug aan de slag te gaan? Wat betekent Bruce Springsteen in dit verhaal? Neem dinsdag 2 maart deel aan het webinar van VDAB. Samen met Filip Lemaitre, oprichter van Bureau 50, verkennen we de 55-plusser en zoeken we naar de juiste hefbomen om deze generatie op de arbeidsmarkt verder te helpen.

Lees meer

Celien, Christel en Wien vertellen over hun eerste weken bij Hura  

Celien, Christel en Wien versterken het Hura-team. In een kort interview geven ze wat meer toelichting over de reden waarom ze bij Hura solliciteerden en delen ze hun ervaringen over de eerste weken bij Hura.

Lees meer

Feedback van onze klanten geeft ons vleugels

Met een gemiddelde score van 9/10 voor de algemene tevredenheid en 9/10 voor de deskundigheid van onze coaches zijn we dan ook heel tevreden en fier! We delen met veel trots enkele reacties. 

Lees meer

Hura helpt TWERK terug op weg!

Hura steunde de crowdfundactie waarmee een nieuwe TWERKmobiel zal worden aangekocht. Zo kunnen ze jaarlijks meer dan 1200 klanten opnieuw de (h)eerlijkste chocolade bezorgen.

Lees meer

Onze beste wensen voor 2021!

Het ganse Hura-team wenst u fijne feestdagen en een inspirerend 2021! 

Lees meer

Een toekomst na Brantano, FNG?

Meer dan 180 werkzoekenden uit de retail-sector (ex FNG, Brantano) zijn eind augustus ingestapt in het Hura-outplacementtraject.

Lees meer