Gezocht: nieuwe collega's voor ons outplacementteam! 

Momenteel we op zoek naar een twee nieuwe collega's!

Ben jij de coach die werkzoekenden wil verder helpen in hun loopbaan? Is het voor jou belangrijk dat je kan werken in een fijn team waar je kan rekenen op professionele ondersteuning door ervaren collega’s? We hebben momenteel twee openstaande vacatures.

Lees meer

Hura helpt TWERK terug op weg!

Hura steunde de crowdfundactie waarmee een nieuwe TWERKmobiel zal worden aangekocht. Zo kunnen ze jaarlijks meer dan 1200 klanten opnieuw de (h)eerlijkste chocolade bezorgen.

Lees meer

Onze beste wensen voor 2021!

Het ganse Hura-team wenst u fijne feestdagen en een inspirerend 2021! 

Lees meer

Een toekomst na Brantano, FNG?

Meer dan 180 werkzoekenden uit de retail-sector (ex FNG, Brantano) zijn eind augustus ingestapt in het Hura-outplacementtraject.

Lees meer

Inspiratiesessies: Je HR-beleid in het nieuwe normaal

Tijdens 3 online, interactieve sessies staan we stil bij enkele actuele HR-uitdagingen. We reiken concrete tools aan waarmee je meteen aan de slag kan om verder te bouwen aan een duurzaam personeelsbeleid. 

Lees meer

Hura kwalificeert zich voor Career Fitness Profiler

De Career Fitness Profiler is een innovatief instrument dat inzichten verschaft in je loopbaanwaarden, de mate waarin je je loopbaan kan sturen en je huidig energieniveau. Het is een krachtige tool om ontwikkelingsgerichte HR-processen zoals interne mobiliteit, coaching, successieplanning, vitaliteit & welbevinden te faciliteren en analyseren.

Lees meer

Video: hoe ga ik om met mijn personeel in onzekere tijden?

Voka, Hura en PFL slaagden de handen in elkaar en organisseerden op 12 juni een webinar over hoe om te gaan met personeel in onzekere tijden. De sessie werd opgenomen en kan u integraal herbijken.

Lees meer

Webinar: hoe ga ik om met mijn personeel in onzekere tijden?

Voka, Hura en PFL slaan de handen in elkaar en organiseren een gratis webinar op vrijdag 12 juni. We delen tips & tricks omtrent 4 centrale uitdagingen die organisaties op vandaag ervaren.

Lees meer

Tips voor een goed videogesprek

De Corona-crisis legt veel lam, maar zet daarnaast ook veel in beweging. Eén ding is zeker, het vraagt van ieder van ons een groot aanpassingsvermogen. Zo is het bijvoorbeeld een tijd waarin nieuwe vormen van communicatie volop de intrede maken. Je eerste video sollicitatie, een online consultatie met je arts, misschien je eerste online workout,...? We helpen jullie hiermee graag op weg!

Lees meer

Hura coaches zetten volop in op online coaching

Sinds enkele weken verloopt ook bij Hura alles anders. In onze bij uitstek 'mensen' business waarin nabijheid met onze deelnemers, coachees en klanten onmiskenbaar belangrijk is, worden we uitgedaagd om onze dienstverlening in een snel tempo aan te passen. We zetten daarom volop in op digitale communicatie en online platformen om onze dienstverlening verder te zetten.   

Lees meer