Mijn eerste indrukken als HR consultant bij Hura

Onze immer sympathieke collega Sofie blikt terug op haar eerste jaren bij Hura. Een verhaal over lentekriebels, veel fris & fruitigheid en het opzoeken van nieuwe oorden. 

Lees meer

VDAB Webinar: aan de slag met 55-plussers

Hoe slagen we erin om 55-plussers terug goesting te laten krijgen om terug aan de slag te gaan? Wat betekent Bruce Springsteen in dit verhaal? Neem dinsdag 2 maart deel aan het webinar van VDAB. Samen met Filip Lemaitre, oprichter van Bureau 50, verkennen we de 55-plusser en zoeken we naar de juiste hefbomen om deze generatie op de arbeidsmarkt verder te helpen.

Lees meer

Celien, Christel en Wien vertellen over hun eerste weken bij Hura  

Celien, Christel en Wien versterken het Hura-team. In een kort interview geven ze wat meer toelichting over de reden waarom ze bij Hura solliciteerden en delen ze hun ervaringen over de eerste weken bij Hura.

Lees meer

Feedback van onze klanten geeft ons vleugels

Met een gemiddelde score van 9/10 voor de algemene tevredenheid en 9/10 voor de deskundigheid van onze coaches zijn we dan ook heel tevreden en fier! We delen met veel trots enkele reacties. 

Lees meer

Hura helpt TWERK terug op weg!

Hura steunde de crowdfundactie waarmee een nieuwe TWERKmobiel zal worden aangekocht. Zo kunnen ze jaarlijks meer dan 1200 klanten opnieuw de (h)eerlijkste chocolade bezorgen.

Lees meer

Onze beste wensen voor 2021!

Het ganse Hura-team wenst u fijne feestdagen en een inspirerend 2021! 

Lees meer

Een toekomst na Brantano, FNG?

Meer dan 180 werkzoekenden uit de retail-sector (ex FNG, Brantano) zijn eind augustus ingestapt in het Hura-outplacementtraject.

Lees meer

Inspiratiesessies: Je HR-beleid in het nieuwe normaal

Tijdens 3 online, interactieve sessies staan we stil bij enkele actuele HR-uitdagingen. We reiken concrete tools aan waarmee je meteen aan de slag kan om verder te bouwen aan een duurzaam personeelsbeleid. 

Lees meer

Hura kwalificeert zich voor Career Fitness Profiler

De Career Fitness Profiler is een innovatief instrument dat inzichten verschaft in je loopbaanwaarden, de mate waarin je je loopbaan kan sturen en je huidig energieniveau. Het is een krachtige tool om ontwikkelingsgerichte HR-processen zoals interne mobiliteit, coaching, successieplanning, vitaliteit & welbevinden te faciliteren en analyseren.

Lees meer

Video: hoe ga ik om met mijn personeel in onzekere tijden?

Voka, Hura en PFL slaagden de handen in elkaar en organisseerden op 12 juni een webinar over hoe om te gaan met personeel in onzekere tijden. De sessie werd opgenomen en kan u integraal herbijken.

Lees meer