Hura blijft uw HR-partner, ook in uw kot

Wat kan u van ons verwachten in deze moeilijke, uitdagende tijden? De essentie blijft behouden: Hura zit niet stil en blijft bereikbaar en beschikbaar voor klanten en deelnemers. Onze coaches zijn meer dan ooit gemotiveerd om alle ondersteuning te voorzien opdat we ook nu talenten in beweging kunnen brengen!

Lees meer

Nieuwe gezichten bij Hura! 

We vinden het belangrijk dat onze klanten een goed beeld hebben van het Hura-team. Daarom stellen we jullie graag onze twee nieuwe collega's voor.

Lees meer

Ex-Mora medewerkers oefenen sollicitatieskills tijdens een kennismakingsbeurs

Voor de getroffen medewerkers van de herstructurering bij Mora organiseerde Hura een kennismakingsbeurs, speciaal in het leven geroepen om werkgever en werkzoekende op een laagdrempelige manier in contact te kunnen brengen met elkaar. 

Lees meer

Stormloop op ontslagen werknemers CG Power Systems

De producent van transformatoren, CG Power Systems, werd failliet verklaard. Daardoor verdwijnen 450 banen in Mechelen en 70 in Charleroi. Hura begeleidt de getroffen werknemers naar een nieuwe job. 

Lees meer

Save the date: ontbijtsessie op 19 maart

Noteer alvast donderdag 19 maart 2020 met stip in uw agenda want Hura nodigt je uit voor weer een boeiende ontbijtsessie! 

Lees meer

Arbeidsmarktfitheid na herstructurering

Hura begeleidt de herstructurering van Chillfis, P&C, Mora en Mondelez. We hebben in deze trajecten extra aandacht voor de arbeidsmarktfitheid van de getroffen medewerkers.

Lees meer

Wijziging regelgeving loopbaanbegeleiding

Vanaf 01/01/2020 wijzigt de regelgeving omtrent loopbaanbegeleiding. We geven je graag wat meer info. 

Lees meer

HR-tip 6: Loopbaanbegeleiding aanbieden als werkgever

Via deze HR-tip helpen we jou om situaties te herkennen waaruit de behoefte aan loopbaanbegeleiding kan ontstaan en schetsen we de mogelijkheden die je als werkgever hebt om begeleiding aan te bieden. 

Lees meer

Inspirerende teamdag!

Omdat ook wij bij Hura teamspirit erg belangrijk vinden, kwamen we in oktober samen met alle collega 's voor onze teamdag.

Lees meer

HR-tip 5: talent ontdekken en screenen

Een kweekvijver van talent, wie droomt daar nu niet van? Maar hoe kan je talent opsporen en in de juiste richting oriënteren? Onze 5de HR-tip neemt je mee in enkele pistes en ervaringen. 

Lees meer