Webinar: hoe ga ik om met mijn personeel in onzekere tijden?

Voka, Hura en PFL slaan de handen in elkaar en organiseren een gratis webinar op vrijdag 12 juni. We delen tips & tricks omtrent 4 centrale uitdagingen die organisaties op vandaag ervaren.

Lees meer

Tips voor een goed videogesprek

De Corona-crisis legt veel lam, maar zet daarnaast ook veel in beweging. Eén ding is zeker, het vraagt van ieder van ons een groot aanpassingsvermogen. Zo is het bijvoorbeeld een tijd waarin nieuwe vormen van communicatie volop de intrede maken. Je eerste video sollicitatie, een online consultatie met je arts, misschien je eerste online workout,...? We helpen jullie hiermee graag op weg!

Lees meer

Hura coaches zetten volop in op online coaching

Sinds enkele weken verloopt ook bij Hura alles anders. In onze bij uitstek 'mensen' business waarin nabijheid met onze deelnemers, coachees en klanten onmiskenbaar belangrijk is, worden we uitgedaagd om onze dienstverlening in een snel tempo aan te passen. We zetten daarom volop in op digitale communicatie en online platformen om onze dienstverlening verder te zetten.   

Lees meer

Hura blijft uw HR-partner, ook in uw kot

Wat kan u van ons verwachten in deze moeilijke, uitdagende tijden? De essentie blijft behouden: Hura zit niet stil en blijft bereikbaar en beschikbaar voor klanten en deelnemers. Onze coaches zijn meer dan ooit gemotiveerd om alle ondersteuning te voorzien opdat we ook nu talenten in beweging kunnen brengen!

Lees meer

Nieuwe gezichten bij Hura! 

We vinden het belangrijk dat onze klanten een goed beeld hebben van het Hura-team. Daarom stellen we jullie graag onze twee nieuwe collega's voor.

Lees meer

Ex-Mora medewerkers oefenen sollicitatieskills tijdens een kennismakingsbeurs

Voor de getroffen medewerkers van de herstructurering bij Mora organiseerde Hura een kennismakingsbeurs, speciaal in het leven geroepen om werkgever en werkzoekende op een laagdrempelige manier in contact te kunnen brengen met elkaar. 

Lees meer

Stormloop op ontslagen werknemers CG Power Systems

De producent van transformatoren, CG Power Systems, werd failliet verklaard. Daardoor verdwijnen 450 banen in Mechelen en 70 in Charleroi. Hura begeleidt de getroffen werknemers naar een nieuwe job. 

Lees meer

Save the date: ontbijtsessie op 19 maart

Noteer alvast donderdag 19 maart 2020 met stip in uw agenda want Hura nodigt je uit voor weer een boeiende ontbijtsessie! 

Lees meer

Arbeidsmarktfitheid na herstructurering

Hura begeleidt de herstructurering van Chillfis, P&C, Mora en Mondelez. We hebben in deze trajecten extra aandacht voor de arbeidsmarktfitheid van de getroffen medewerkers.

Lees meer

Wijziging regelgeving loopbaanbegeleiding

Vanaf 01/01/2020 wijzigt de regelgeving omtrent loopbaanbegeleiding. We geven je graag wat meer info. 

Lees meer