Medewerkers bloeien open dankzij de combinatie van groepstraining met individuele coaching

De sterke groei van Hezemeer vroeg om andere competenties van de leidinggevenden. Hezemeer besliste om de organisatie en haar leidinggevenden verder te versterken en ontwikkelen. Ank Vanbaelen, receptieverantwoordelijke, was een van de deelnemers van dit traject. 

Lees meer

Hezemeer investeert in talent

Sauna- en wellnesscentrum Hezemeer koos ervoor om samen met Hura te werken aan de verdere ontwikkeling van de organistie. Facility Manager Christof Tubeeckx blikt terug op het traject en deelt zijn persoonlijke ervaringen. 

Lees meer

Hoe ontpop ik het talent van mijn medewerkers?

Als kersverse partner was Hura aanwezig op Made in Kempen Live. We trakteerden de aanwezigen op een portie popcorn en gaven een zakje maïs mee in hun goodiebag. Maar wat is nu de link tussen het bereiden van popcorn en het ontpoppen van het talent van je medewerkers? Wij delen graag ons recept...

Lees meer

Trots op 2017... én ook in 2018 zetten we uw talent in beweging!

We hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Reden te meer om jullie mee te nemen in een terugblik op het afgelopen jaar én ook vooruit te kijken naar 2018.

Bedankt aan iedereen voor de leuke samenwerkingen! Dankzij jullie kan Hura verder groeien en nog meer talent in beweging zetten. 

Bekijk onze highlights of download hieronder het overzicht.

Lees meer

Heeft outplacement nog nut gezien de krapte op de arbeidsmarkt?

Johan Maes, mede zaakvoerder en outplacement expert van Hura geeft zijn kijk op het nut van outplacement. In deze bijdrage zoomt hij onder andere in op de meerwaarde om als werkgever een outplacementaanbod te doen. 

Lees meer

Staat dit al tussen je goede voornemens voor 2018?

Goede voornemens en beste wensen. We spreken ze in deze periode veel uit. Op nummer 1 in de wensenlijst staat ongetwijfeld ‘een goede gezondheid’. We leggen dan onmiddellijk de link naar gezonder eten, meer bewegen en maken hiervoor dan de nodige plannen.

Super! Maar is dit wel voldoende? Het nieuwe jaar is ook het uitgelezen moment om stil te staan bij de impact van jouw werk op je gezondheid. 

Lees meer

Op zoek naar een loopbaanspecialist?

Hura heeft een tiental coaches. Elke coach heeft zijn eigenheid, stijl, achtergrond en scholing. Samen zoeken we uit wie het beste bij jou, je verhaal en je verwachtingen past. 

Lees meer

Hura wenst iedereen fijne feestdagen!

Het ganse Hura team wenst u fijne feestdagen en een inspirerend 2018.

Ook dit jaar draagt Hura graag een steentje bij aan het goede doel. We kozen daarbij om niet één maar twee lokale initiatieven financieel te steunen, nl. de vzw Heartsaver en het project Play Together Unified Girls uit Retie.   

Lees meer

Gezocht: stagiair(e) marketing en communicatie

Bij de start van 2018 wil Hura werk maken van het verbreden van zowel onze online als offline marketing en communicatie. Ben jij of ken jij een student die ons kan ondersteunen in het uitwerken en implementeren van een sterke branding- en communicatiestrategie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ons doel is duidelijk, de weg ernaartoe willen we samen bewandelen met een student(e) digitale marketing.

Lees meer

Hura boekt goede resultaten bij herstructurering Struik Foods

Dit voorjaar kregen de werknemers van voedingsfabrikant Struik Foods Europe het nieuws  dat  hun productiesite  in Schoten ging sluiten. Begin april startte Hura met de begeleiding in outplacement van de getroffen werknemers. Zes maanden later is meer dan 75% van de getroffen werknemers terug aan de slag. Dat resultaat vloeit voort uit het maatwerk dat Hura levert. 

Lees meer