Hura vaste HR-partner van Wit-Gele Kruis Antwerpen

Hura heeft al enkele jaren een fijne en duurzame samenwerking met Wit-Gele Kruis op diverse HR vlakken. Véronique Grossi, HR directeur, vertelt in een videogetuigenis hoe ze de samenwerking ervaart.

Lees meer

Hura ondersteunt bakkerij Mariën bij de verdere groei van de organisatie

Wanneer bedrijven sterk groeien is een goede begeleiding en ondersteuning vaak van cruciaal belang om de groeiende tendens geen stokken in de wielen te steken, maar juist aan te moedigen. Hura biedt zich in dat opzicht aan als complete HR-partner. We helpen onder meer Bakkerij Mariën uit Balen om hun sterke groeifase succesvol door te komen.

Lees meer

Liesbet Peeters en Maya Quirijnen getuigen over hun eerste dagen bij Hura

Liesbet Peeters en Maya Quirijnen versterken het outplacement-team. In een kort interview geven ze wat meer toelichting over de reden waarom ze bij Hura solliciteerden en vertellen ze hun eerste ervaringen met de job als outplacementcoach. 

Lees meer

Medewerkers bloeien open dankzij de combinatie van groepstraining met individuele coaching

De sterke groei van Hezemeer vroeg om andere competenties van de leidinggevenden. Hezemeer besliste om de organisatie en haar leidinggevenden verder te versterken en ontwikkelen. Ank Vanbaelen, receptieverantwoordelijke, was een van de deelnemers van dit traject. 

Lees meer

Hezemeer investeert in talent

Sauna- en wellnesscentrum Hezemeer koos ervoor om samen met Hura te werken aan de verdere ontwikkeling van de organistie. Facility Manager Christof Tubeeckx blikt terug op het traject en deelt zijn persoonlijke ervaringen. 

Lees meer

Hoe ontpop ik het talent van mijn medewerkers?

Als kersverse partner was Hura aanwezig op Made in Kempen Live. We trakteerden de aanwezigen op een portie popcorn en gaven een zakje maïs mee in hun goodiebag. Maar wat is nu de link tussen het bereiden van popcorn en het ontpoppen van het talent van je medewerkers? Wij delen graag ons recept...

Lees meer

Trots op 2017... én ook in 2018 zetten we uw talent in beweging!

We hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Reden te meer om jullie mee te nemen in een terugblik op het afgelopen jaar én ook vooruit te kijken naar 2018.

Bedankt aan iedereen voor de leuke samenwerkingen! Dankzij jullie kan Hura verder groeien en nog meer talent in beweging zetten. 

Bekijk onze highlights of download hieronder het overzicht.

Lees meer

Heeft outplacement nog nut gezien de krapte op de arbeidsmarkt?

Johan Maes, mede zaakvoerder en outplacement expert van Hura geeft zijn kijk op het nut van outplacement. In deze bijdrage zoomt hij onder andere in op de meerwaarde om als werkgever een outplacementaanbod te doen. 

Lees meer

Staat dit al tussen je goede voornemens voor 2018?

Goede voornemens en beste wensen. We spreken ze in deze periode veel uit. Op nummer 1 in de wensenlijst staat ongetwijfeld ‘een goede gezondheid’. We leggen dan onmiddellijk de link naar gezonder eten, meer bewegen en maken hiervoor dan de nodige plannen.

Super! Maar is dit wel voldoende? Het nieuwe jaar is ook het uitgelezen moment om stil te staan bij de impact van jouw werk op je gezondheid. 

Lees meer

Op zoek naar een loopbaanspecialist?

Hura heeft een tiental coaches. Elke coach heeft zijn eigenheid, stijl, achtergrond en scholing. Samen zoeken we uit wie het beste bij jou, je verhaal en je verwachtingen past. 

Lees meer