Hura houdt inspirerende intervisiedag rond stress & burn-out

Stress & burn-out is een heel actueel thema op de arbeidsmarkt. Enkele collega’s volgden hier een specifieke opleiding over. Op vrijdag 27 november hielden we een inspirerende intervisie dag om kennis uit te wisselen en ideeën uit te werken om dit thema te integreren in onze dienstverlening. Hura kan zowel een meerwaarde bieden in het voorkomen van als het omgaan met stress & burn-out. Wenst u hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

Lees meer

Nieuwe organisatiestructuur zorgt voor meer betrokkenheid en participatie bij de 3Master

Door het M-decreet ondergaat het landschap van het buitengewoon onderwijs sterke veranderingen. Daarnaast worden onderwijsorganisaties steeds complexer. Nieuwe beleidsstructuren zijn nodig met een aangepast personeelsbeleid. Hoe pak je dit aan?

Lees meer

Loopbaangesprekken verzekeren lange-termijnmotivatie en welbevinden van medewerkers bij GielsBos

“We namen ons loopbaanbeleid opnieuw onder de loep. De fundamenten waren goed, maar eerder gericht op nieuwkomers. Werknemers met meerdere jaren dienst verdienden meer aandacht. In de zorgsector geef je een groot stuk van jezelf. Je goed voelen in je job is daarom essentieel en komt de kwaliteit van de zorg voor onze cliënten alleen maar ten goede.”

Lees meer

De 3Master zet in op teamcoaching om samenwerking te versterken

Scholengroep de 3Master uit Kasterlee organiseert secundair en basisonderwijs voor leerlingen met een beperking of leer- en ontwikkelingsproblemen.

Lees meer

Outplacement: van bandwerk naar maatwerk

Outplacement is sterk gëvolueerd richting maatwerk. Dat vraagt om een partner die zich kan inleven in de persoon én een diepgaand inzicht heeft in de arbeidsmarkt. Meer uitleg door Johan Maes, zaakvoerder van Hura.

Lees meer

Hura behaalt het Qfor-label met een score van 100% tevredenheid over de kwaliteit!

Qfor is een objectief en betrouwbaar kwaliteitscertificaat met betrekking tot de kwaliteit van diensten. Qfor is het enige kwaliteitslabel voor learning- en consultingorganisaties. Dankzij dit kwaliteitslabel kunt u als klant o.a. beroep doen op de KMO-portefeuille en bent u zeker van een kwaliteitsvolle dienstverlening!

Lees meer

Dit zeggen deelnemers over hun loopbaanbegeleiding bij Hura

Hura zet talent in beweging! We helpen personen om hun talenten te ontdekken, ze verder te ontwikkelen en op de beste manier in te zetten. We zijn dan ook fier dat we via loopbaanbegeleiding reeds meer dan 750 personen in beweging hebben gezet!

Lees meer

Hura kwalificeert zich in Lumina Spark

Lumina Spark is een innovatief instrument dat inzichten verschaft in uw persoonlijke gedragsvoorkeuren, maar ook in die van anderen. Het creëert bewustwording omtrent het eigen handelen en verschaft inzicht en begrip voor de voorkeuren andere teamleden. 

Lees meer

Medewerkers van Struik maken op laagdrempelige manier kennis met bedrijven in de regio!

Voor de getroffen werknemers van de herstructurering bij Struik Foods Europe organiseerde Hura een kennismakingsbeurs, speciaal in het leven geroepen om werkgever en werkzoekende op een laagdrempelige manier in contact te kunnen brengen met elkaar. 

Lees meer

Mooie voorbeelden van outplacement op maat

In de zomer van 2016 sloten 2 bedrijven hun deuren : Sneeuwvlokje (wasserij, Merksplas) en Sunnyland (voeding, Turnhout). Hura kreeg de opdracht om de getroffen werknemers gedurende 12 maanden te begeleiden...

Lees meer