Hura wenst iedereen fijne feestdagen!

Het ganse Hura team wenst u fijne feestdagen en een inspirerend 2018.

Ook dit jaar draagt Hura graag een steentje bij aan het goede doel. We kozen daarbij om niet één maar twee lokale initiatieven financieel te steunen, nl. de vzw Heartsaver en het project Play Together Unified Girls uit Retie.   

Lees meer

Gezocht: stagiair(e) marketing en communicatie

Bij de start van 2018 wil Hura werk maken van het verbreden van zowel onze online als offline marketing en communicatie. Ben jij of ken jij een student die ons kan ondersteunen in het uitwerken en implementeren van een sterke branding- en communicatiestrategie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ons doel is duidelijk, de weg ernaartoe willen we samen bewandelen met een student(e) digitale marketing.

Lees meer

Hura boekt goede resultaten bij herstructurering Struik Foods

Dit voorjaar kregen de werknemers van voedingsfabrikant Struik Foods Europe het nieuws  dat  hun productiesite  in Schoten ging sluiten. Begin april startte Hura met de begeleiding in outplacement van de getroffen werknemers. Zes maanden later is meer dan 75% van de getroffen werknemers terug aan de slag. Dat resultaat vloeit voort uit het maatwerk dat Hura levert. 

Lees meer

Hura houdt inspirerende intervisiedag rond stress & burn-out

Stress & burn-out is een heel actueel thema op de arbeidsmarkt. Enkele collega’s volgden hier een specifieke opleiding over. Op vrijdag 27 november hielden we een inspirerende intervisie dag om kennis uit te wisselen en ideeën uit te werken om dit thema te integreren in onze dienstverlening. Hura kan zowel een meerwaarde bieden in het voorkomen van als het omgaan met stress & burn-out. Wenst u hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

Lees meer

Nieuwe organisatiestructuur zorgt voor meer betrokkenheid en participatie bij de 3Master

Door het M-decreet ondergaat het landschap van het buitengewoon onderwijs sterke veranderingen. Daarnaast worden onderwijsorganisaties steeds complexer. Nieuwe beleidsstructuren zijn nodig met een aangepast personeelsbeleid. Hoe pak je dit aan?

Lees meer

Loopbaangesprekken verzekeren lange-termijnmotivatie en welbevinden van medewerkers bij GielsBos

“We namen ons loopbaanbeleid opnieuw onder de loep. De fundamenten waren goed, maar eerder gericht op nieuwkomers. Werknemers met meerdere jaren dienst verdienden meer aandacht. In de zorgsector geef je een groot stuk van jezelf. Je goed voelen in je job is daarom essentieel en komt de kwaliteit van de zorg voor onze cliënten alleen maar ten goede.”

Lees meer

De 3Master zet in op teamcoaching om samenwerking te versterken

Scholengroep de 3Master uit Kasterlee organiseert secundair en basisonderwijs voor leerlingen met een beperking of leer- en ontwikkelingsproblemen.

Lees meer

Outplacement: van bandwerk naar maatwerk

Outplacement is sterk gëvolueerd richting maatwerk. Dat vraagt om een partner die zich kan inleven in de persoon én een diepgaand inzicht heeft in de arbeidsmarkt. Meer uitleg door Johan Maes, zaakvoerder van Hura.

Lees meer

Hura behaalt het Qfor-label met een score van 100% tevredenheid over de kwaliteit!

Qfor is een objectief en betrouwbaar kwaliteitscertificaat met betrekking tot de kwaliteit van diensten. Qfor is het enige kwaliteitslabel voor learning- en consultingorganisaties. Dankzij dit kwaliteitslabel kunt u als klant o.a. beroep doen op de KMO-portefeuille en bent u zeker van een kwaliteitsvolle dienstverlening!

Lees meer

Dit zeggen deelnemers over hun loopbaanbegeleiding bij Hura

Hura zet talent in beweging! We helpen personen om hun talenten te ontdekken, ze verder te ontwikkelen en op de beste manier in te zetten. We zijn dan ook fier dat we via loopbaanbegeleiding reeds meer dan 750 personen in beweging hebben gezet!

Lees meer