Maattraject voor Smulders: potentieel detecteren en ontwikkelen voor interne doorgroei

Om interne mobiliteit en de continuïteit binnen het management van het groeiende staalconstructiebedrijf Smulders te garanderen, ondersteunde Hura/ITZU Talent Solutions het Young Executive Program. Dit programma omvat een op maat gemaakte “mini-MBA” in samenwerking met Vlerick Business School.  Het development center van Hura/ITZU vormde daarbij een belangrijk startpunt van het leerrijke traject van de deelnemers.

Lees meer

Ontwikkelingstraject op maat voor DCA Infra: extra fundamenten voor leidinggevenden

Hura werkte een ontwikkelingstraject uit voor de werfleiders van DCA Infra. Dankzij een voortraject met verschillende developmentcenters kwam er meer inzicht rond de ontwikkelpunten en konden we samen met het bedrijf de juiste bouwstenen leggen voor een succesvol resultaat. 

Lees meer

Hura behaalt een mooi resultaat in VDAB tender

Hierdoor haal jij nóg meer uit jouw loopbaancheques van de VDAB, want jouw begeleiding loopt simpelweg 24/7 door. En dit naast de persoonlijke aanpak, die je van ons gewend bent! 

Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? 

Lees meer

Versterk je loopbaanbegeleiding 24/7, dankzij ons online platform!

Hierdoor haal jij nóg meer uit jouw loopbaancheques van de VDAB, want jouw begeleiding loopt simpelweg 24/7 door. En dit naast de persoonlijke aanpak, die je van ons gewend bent! 

Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? 

Lees meer

Audit resultaat

Een schitterend audit-resultaat en een verlenging van onze erkenning voor de KMO- portefeuille tot 2025! 

Lees meer

Welkom (terug) Fleur! 

Van een blij weerzien gesproken! Fleur Michielsen vervoegde in 2022 ons Outplacement team als stagiaire. Ze gaf een vliegende start aan haar professionele carrière met een traineeship bij ITZU waarbij ze negen maanden lang kan proeven van verschillende afdelingen, jobs en takenpakketten. Hura is haar laatste leerstation. 
 

Lees meer

Stage bij Hura 

Wie fleurt jouw dag op? 
Wij hadden het geluk om onze stagiaire Fleur drie maanden te begeleiden tijdens haar stage bij Hura.
Maya blikte met haar terug op die periode. 
 

Lees meer

Hura en itzu slaan de handen in elkaar!

Dankzij dit partnerschap verhogen we toekomstgericht onze slagkracht en kunnen we al onze klanten nóg beter van dienst zijn.

Leen Peeters en Johan Maes aan het woord: “Deze samenwerking is een win-win voor beiden organisaties. Zowel inhoudelijk als wat betreft visie op dienstverlening zitten we op dezelfde golflengte. Beiden dragen we kwaliteit en zorg voor klanten hoog in het vaandel.  Door onze krachten te bundelen kunnen we onze kwalitatieve dienstverlening nog verder uitbouwen en onze actieradius uitbreiden.”

Lees snel verder voor meer info!

Lees meer

Rijden zónder GPS

Vanuit mijn rol leg ik vaak het eerste contact met pas ontslagen werknemers in verband met de opstart van hun outplacementtraject. Gezien het overaanbod aan vacatures krijg ik vaak de opmerkingen: 'Ik kan mijn plan wel trekken' of 'Ik ben al met een aantal werkgevers in contact'. 

Een begrijpbare reactie binnen de huidige verhitte arbeidsmarkt. Maar met het overaanbod van vacatures, komen werkzoekenden nu voor vaak heel andere uitdagingen te staan...

Lees meer

Digitale rondleiding: Welkom in het gloednieuwe huis van Hura!

Wij zijn verhuisd naar de Rouwbergkens 6B in Beerse. Dat is op een boogscheut van waar we vroeger zaten maar nu in een volledig nieuw kader. Kijk zelf even mee op onze digitale rondleiding! 

Lees meer