Qfor label

Een schitterend audit-resultaat en een verlenging van onze erkenning voor de KMO-portefeuille tot 2025!

Onze klanten geven ons 100/100! Dat vernamen we tijdens een audit waarbij ook een steekproef van onze klanten mondeling bevraagd werd over de verschillende aspecten van onze dienstverlening.  

We zijn enorm blij en fier met dit resultaat en willen jullie hier heel erg voor bedanken! Deze schitterende feedback geeft ons een boost van goesting en drive om ons ook in de komende jaren volledig in te zetten voor een kwalitatieve dienstverlening! 

Dankzij deze positieve audit verlengen we ons kwaliteitslabel Q-For en tevens onze erkenning als dienstverlener voor de KMO portefeuille zowel voor advies als opleiding en dit tot 2025.  

Welk voordeel heb jij als klant hierbij?  

Wanneer je organisatie in aanmerking komt voor KMO Portefeuille ondersteuning kan je tot 40% van de opleidingskosten terugkrijgen via subsidie voor elke opdracht i.k.v. opleiding, coaching of HR-advies. Het maximaal subsidiebedrag op jaarbasis bedraagt 10.000 tot 15.000 euro afhankelijk van de grootte van je bedrijf.  

Wat  vinden klanten van onze dienstverlening?
Enkele reacties:

  • "Ik heb Hura vijf en een half jaar geleden ontmoet. Ik heb altijd een vaste contactpersoon die persoonlijk deintake doet. Wij hebben geen vaste coachings, dus wij vragen een offerte per traject. Alles loopt heel vlot."sdfs"Ik heb Hura vijf en een half jaar geleden ontmoet. Ik heb altijd een vaste contactpersoon die persoonlijk deintake doet. Wij hebben geen vaste coachings, dus wij vragen een offerte per traject. Alles loopt heel vlot.""
  • sdfs
  • “Hura werkt professioneel, praktijkgericht en op maat. Daarnaast zijn ze ook erg flexibel."
  • "Ik vind Hura down to earth, betrokken, behulpzaam en ook geduldig. Ik vind het een plezier om met hen samen te werken. Ik zie geen verbeterpunten en beveel hen absoluut aan."
  • "De coaching heeft voor mij echt het verschil gemaakt om niet uit te vallen. Het was niet de enige factor, maar zeker één van de drie belangrijkste. Ik ben heel tevreden hierover."
  • "De coach was perfect. Down to earth en doelgericht. Hij was soms confronterend en speelde goed in op onze vragen."

  • "Ik vind Hura ondersteunend en resultaatgericht. Ik beveel hen zeker wel aan. Ik kan geen verbeterpunten bedenken en ben over het algemeen zeer tevreden."
  • "Het is altijd een heel positieve samenwerking. Hura is hard aan het groeien."

  • "Hura is klantgericht en ze hebben business feeling. De samenwerking is warm."
  • "Ik heb Hura vijf jaar geleden ontmoet. Ik heb altijd een vaste contactpersoon die persoonlijk de intake doet. Alles verloopt heel vlot."

Benieuwd naar wat Hura voor jou kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op