Qfor label

Een schitterend audit-resultaat en een verlenging van onze erkenning voor de KMO-portefeuille tot 2024!

Onze klanten geven ons 100/100! Dat vernamen we tijdens een audit waarbij ook een steekproef van onze klanten mondeling bevraagd werd over de verschillende aspecten van onze dienstverlening.  

We zijn enorm blij en fier met dit resultaat en willen jullie hier heel erg voor bedanken! Deze schitterende feedback geeft ons een boost van goesting en drive om ons ook in de komende jaren volledig in te zetten voor een kwalitatieve dienstverlening! 

Dankzij deze positieve audit verlengen we ons kwaliteitslabel Q-For en tevens onze erkenning als dienstverlener voor de KMO portefeuille zowel voor advies als opleiding en dit tot 2024.  

Welk voordeel heb jij als klant hierbij?  

Wanneer je organisatie in aanmerking komt voor KMO Portefeuille ondersteuning kan je tot 40% van de opleidingskosten terugkrijgen via subsidie voor elke opdracht i.k.v. opleiding, coaching of HR-advies. Het maximaal subsidiebedrag op jaarbasis bedraagt 10.000 tot 15.000 euro afhankelijk van de grootte van je bedrijf.  

Wat  vinden klanten van onze dienstverlening? Enkele reacties:

  • "Professioneel, doelgericht, goed afgestemd op de klant. Ze hebben voeling met de context. Wij zijn zeer tevreden."   
  • "Hura is een warme integere organisatie die open staat voor maatwerk. Inhoudelijk loopt alles zoals verwacht.” 
  • Het is een lange termijnpartner. Ik werk al jaren met hen. Ik heb anderen al naar hen doorverwezen omwille van hun menselijke en persoonlijke aanpak en dat doe ik niet bij iedereen. Niet iedereen krijgt mijn aanbeveling. Het is een echte volwaardige HR-partner." 
  • "Hura is een goed geoliede machine. Ze hebben er een heel goed team samen gekregen. We hebben met hen een heel positieve samenwerking."
  • "Mijn algemene indruk is heel goed, absoluut, ik zou hen aanraden, omwille van hun luistervaardigheid, juiste interpretaties, hun werkwijze op maat van de klant, hun reflectie over de context en hun flexibiliteit tijdens het proces en dat laatste vind ik zeer waardevol." 
  • "Zij kunnen geen verbeteringen doen! We zullen ook niemand anders zoeken om hiervoor samen te werken. Het is een perfecte samenwerking: flexibel, beschikbaar, duidelijk!" 
  • "We worden door hen bijgestaan. Ze hebben veel ervaring. Hura bekijkt ook wie er best als consultant of coach in je bedrijf past en wij werken samen met mensen van hen die in ons bedrijf en onze cultuur passen." 

Benieuwd naar wat Hura voor jou kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op