Brantano 1592807179

Meer dan 180 werkzoekenden uit de retail-sector (ex FNG, Brantano) zijn eind augustus ingestapt in het Hura-outplacementtraject.

Onze coaches ondersteunen hen bij de verwerking van het faillissement. Gezien de precaire situatie waarin de retail-sector zich bevindt, wordt er tijdens het begeleidingstraject sterk ingezet op (her)oriënteren. 

De Hura-tools stellen elke deelnemer in staat om een objectieve zelfanalyse te maken. Vanuit deze bevindingen en de arbeidsmarktkennis van de coach wordt er in samenspraak een nieuw realistisch jobdoelwit bepaald met het oog op een nieuwe duurzame tewerkstelling. De deelnemers kunnen gebruik maken van een opleidingsbudget om bijkomende competenties te ontwikkelen of bij te schaven.

Openstaande vacatures?

 

Ondanks de Corona-crisis merken we dat deze matching echt succesvol kan zijn. Zo stellen we vast dat meer dan 60% van de 250 getroffen werknemers uit het faillissement van CG Power (maart 2020) via het outplacementtraject van Hura en de actieve jobmatching terug aan de slag zijn!

Bij deze dan ook een warme oproep aan werkgevers: bezorg ons gerust jullie vacatures zodat we samen met u naar de juiste match op zoek kunnen gaan.

Onze 20 outplacementcoaches willen u graag ondersteunen in de zoektocht naar die geschikte nieuwe collega!

Vragen over outplacement?

Zoek je een professionele en betrokken outplacementpartner? Of heb je vacatures die je graag wil delen?

Neem vrijblijvend contact op!