Drukkerij Proost

Sedert september zijn de Hura coaches actief bezig met het begeleiden van de werknemers die getroffen werden door het faillissement van Bosal (Oevel) en Drukkerij Proost (Turnhout)

Bij Bosal moeten 275 arbeiders op zoek naar een nieuwe professionele toekomst. Technici, operators, lassers en samenstellers nemen wekelijks actief deel aan begeleidingssessies van Hura.

Bij Drukkerij Proost worden er zowel arbeiders, bedienden als kaderleden begeleid.

Het outplacement traject

Het HURA outplacementtraject vertrekt vanuit de individuele situatie waarin elke deelnemer zich bevindt. Door gerichte coaching verschaft de outplacementcoach inzicht in de sterke competenties van de deelnemers om van daaruit gericht op zoek te gaan naar de meeste geschikte functie en werkgever.

De deelnemers krijgen ook de mogelijkheid om hun competenties verder te ontwikkelen en te versterken door kortlopende opleidingen te volgen. Er werden reeds meer dan 100 kortlopende opleidingen geïnitieerd. Deze dragen ertoe bij de specifieke kennis en vaardigheden scherp te stellen.

De weg naar een nieuwe job...

Om deze grote groep werkzoekenden gericht in contact te brengen met de juiste werkgever, richtte Hura een arbeidsmarktcel op.

Hoe werkt deze cel? Eenvoudig!

  • Bedrijven en organisaties uit de regio kunnen vacatures mailen naar jobs@hura.be
  • Een Hura medewerker neemt contact op om bijkomende informatie te verwerven over uw bedrijf en de vacature. Zo kan uw vacature op de juiste manier gekaderd worden naar de coaches en de werkzoekenden toe.
  • Alle vacatures worden gepubliceerd op een besloten webpagina uitsluitend ter inzage voor de werkzoekenden en de coaches
  • U geeft ons een seintje als de job werd ingevuld en we sluiten de vacature terug af.

Heeft u vandaag 1 of meerdere vacatures en wil u graag kennis maken met potentiële kandidaten? Bezorg ons dan vandaag nog uw vacatures en wij brengen deze op gepaste wijze onder de aandacht van de werkzoekenden.