Iso800 Hura 2017 2

Sinds enkele weken verloopt ook bij Hura alles anders. In onze bij uitstek 'mensen' business waarin nabijheid met onze deelnemers, coachees en klanten onmiskenbaar belangrijk is, worden we uitgedaagd om onze dienstverlening in een snel tempo aan te passen.

Concreet betekent dit dat de face-to-face begeleidingen en contacten noodgedwongen on hold staan in al onze activiteitsdomeinen. Toch zijn onze coaches meer dan ooit actief aan de slag. Het is daarbij ons doel om dezelfde kwalitatieve dienstverlening te waarborgen zoals onze klanten dat van ons gewoon zijn. We zetten daarom volop in op digitale communicatie en online tools om onze dienstverlening verder te zetten.   

Wat mag ik van mijn Hura coach verwachten?
Zoals steeds blijft je coach je aanspreekpunt en zal hij er alles aan doen om je zo goed mogelijk verder te helpen. Je hebt hem ongetwijfeld al aan de lijn gehad of per mail mee gecommuniceerd. Face-to-face begeleidingen zijn momenteel niet mogelijk. Om het persoonlijk contact zo goed mogelijk te behouden zijn we van start gegaan met online videocoaching

Hoe werkt zo'n online videocoaching?

Maak je niet ongerust. Je coach zal eerst contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Indien jullie besluiten dat een online coaching zinvol is, zal hij de nodige toelichting geven zodat jullie samen aan de slag kunnen gaan. We zetten de stappen even op een rij:

  • Je coach neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
  • Is er behoefte aan online coaching? Dan stuurt je coach je een uitnodiging per mail voor het eerste online gesprek. 
  • In deze mail staan de nodige instructies en een link waarmee je het videogesprek kan opstarten. Hura werkt met het programma Teams voor videogesprekken.
  • Op het afgesproken moment nemen jullie contact op met elkaar. In plaats van een fysiek overleg zal dit nu via de computer / smartphone plaatsvinden.
  • Wat is de meerwaarde ten aanzien van een telefoongesprek? Tijdens zo'n online coaching zien en horen jullie elkaar. Daarnaast is er de mogelijkheid om een presentatie te bekijken, je CV te bespreken, samen een document in te vullen, etc.

Hoe kan ik me voorbereiden op een online coaching?

Net zoals je dat waarschijnlijk ook doet voor de andere begeleidingssessies denk je vooraf best even na wat je wil bespreken met je coach. Daarnaast raden we je aan om de tips voor een goed videogesprek aandachtig door te nemen. Heb je nog vragen? Contacteer je coach. Hij helpt je graag verder!

En vooral, maak je geen zorgen! Iedereen waagt zich momenteel aan het onbekende en experimenteert met nieuwe tools. Een fout maken of even sukkelen is niet erg. We slaan de handen in elkaar en zorgen ook nu voor de nodige ondersteuning!

Heb je een vraag voor ons? Nood aan een professioneel klankbord of enkele praktische tips?

We delen graag onze kennis en expertise met jullie.

Neem contact op