Dsc 0845

Een loopbaan in de 21e eeuw is dynamisch. Loyaliteit en baanzekerheid zijn niet meer vanzelfsprekend. Succes? Dat is voor iedereen anders. Mensen zijn meer dan ooit op zoek naar een diepgaande reflectie op hun loopbaan en zoeken handvaten om hun loopbaan in eigen handen te nemen.

Een krachtig, innovatief instrument

De Career Fitness Profiler is een wetenschappelijk onderbouwd instrument dat inzicht geeft in je loopbaanwaarden, de mate waarin je je loopbaan kan sturen en je huidig energieniveau.

  • Via de loopbaanwaarden ontdek je je drijfveren. Wat motiveert je om je werkdag te beginnen? Inzicht in deze drijfveren is een belangrijke voorwaarde om je volgende loopbaanstap tot een succes te maken. 
  • De loopbaanattitudes geven een beeld van de mate waarin je in staat bent om je eigen loopbaan te sturen. Het is een belangrijke voorspeller van persoonlijk loopbaansucces. Onderzoek heeft aangetoond dat deze attitudes ontwikkeld kunnen worden. 
  • De energie-stress balans houdt het tempo van je carrière in de gaten en identificeert de behoefte aan ondersteuning. Optimale uitdaging stimuleert betrokkenheid. Langdurige 'overstretching of understretching' zijn dan weer recepten voor een burn- of bore-out. 

Hoe kan uw organisatie ermee aan de slag?

Het is een krachtig instrument om ontwikkelingsgerichte HR-processen zoals interne mobiliteit, coaching, successieplanning, vitaliteit & welbevinden te faciliteren en analyseren. Denk hierbij aan:

  • voeren van loopbaangesprekken met uw medewerkers
  • begeleiden en stimuleren van interne mobiliteit
  • coachen van (jonge) talenten in de ontwikkeling van hun loopbaan
  • begeleiden van medewerkers op een kruispunt van hun loopbaan
  • tijdig opsporen van energielekken bij medewerkers en voorkomen van stress- gerelateerde klachten

Waarom kiest Hura voor Career Fitness Profiler?

Door het ontdekken van het potentieel en continu ontwikkelen van medewerkers bouwt Hura dagelijks mee aan de groei en veerkracht van individuen en organisaties.

Duurzame loopbanen staan hierbij steeds meer centraal. Wetenschappelijk onderbouwde tools zoals Lumina en de Career Fitness Profiler zorgen voor extra (betrouwbare!) inzichten die we kunnen inzetten tijdens individuele coachings, development centers, outplacement en loopbaanbegeleiding. 

Geprikkeld om meer te weten over Career Fitness Profiler en de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem dan zeker contact op met Pieter Maes via pieter@hura.be of 0496/050.378 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contacteer Pieter