201909 Maya Liesbet

Liesbet Peeters en Maya Quirijnen versterken het outplacement-team. In een kort interview geven ze wat meer toelichting over de reden waarom ze bij Hura solliciteerden en vertellen ze hun eerste ervaringen met de job als outplacementcoach. 

Liesbet Peeters

  • 47 jaar
  • Ruime ervaring als HR-verantwoordelijke en Emancipatieambtenaar
  • Opleiding als loopbaancoach en arbeidsconsulent
  • Meer info over Liesbet

Maya Quirijnen

  • 27 jaar
  • Ervaring als HR business partner en HR expert groei
  • Master bedrijfspsychologie, aanvullende opleiding als loopaancoach en lumina practitioner
  • Meer info over Maya 

Waarom solliciteerden jullie bij Hura? Hoe ervaar je jouw nieuwe werkgever?

Liesbet: Hura werd in mijn professionele netwerk meerdere keren aangeprezen als een ervaren, mens- en doelgerichte organisatie met een aangename werksfeer. Verschillende mensen verwezen om deze reden naar Hura als interessante nieuwe werkgever. 

Maya: Vanuit mijn voorgaande functie had ik reeds zeer positieve contacten met Hura. Doorheen het selectieproces merkte ik dat ze bij Hura echt doen wat ze zeggen: mens en resultaat gaan hand in hand, de aanpak is enorm persoonlijk, openheid en groei staan steeds voorop. Dat zijn net de zaken die ik ook belangrijk vind.

Liesbet: Ik ervaar Hura als een werkgever die teamwerking, flexibiliteit en ontplooiing belangrijk vindt en bovenal kwaliteit wil leveren.

Maya: Hura is een bedrijf gestart en gegroeid vanuit pure passie! 

Wat spreekt je aan in de job van outplacementcoach?

Liesbet: De inhoud van de job, het coachen en begeleiden van mensen en dit zowel via individuele sessies als via groepsbegeleidingen, sprak me meteen aan. Het begeleiden van zoveel diverse mensen met ieder hun verhaal, achtergrond, jobverleden, …  is een interessante en afwisselende uitdaging. Samen met hen ga ik op zoek naar nieuwe kansen, zelfvertrouwen en motivatie. Daarnaast krijg ik de kans om themasessies te geven rond topics die me nauw aan het hart liggen, zoals bijvoorbeeld diversiteit.

Maya: Ook mij spreekt het contact met een enorme diversiteit aan mensen aan. Daarnaast is er de persoonlijke & betrouwbare aanpak. Ik bedoel hiermee de connectie die je opbouwt met elke deelnemer en de mogelijkheid om bij te dragen aan hun toekomst. Mensen zien groeien door samen op zoek te gaan naar hun talenten en wat hen energie geeft, geeft me enorm veel voldoening!