Versterk je loopbaanbegeleiding 24/7, dankzij ons online platform!

Hierdoor haal jij nóg meer uit jouw loopbaancheques van de VDAB, want jouw begeleiding loopt simpelweg 24/7 door. En dit naast de persoonlijke aanpak, die je van ons gewend bent! 

Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? 

Lees meer

Rijden zónder GPS

Vanuit mijn rol leg ik vaak het eerste contact met pas ontslagen werknemers in verband met de opstart van hun outplacementtraject. Gezien het overaanbod aan vacatures krijg ik vaak de opmerkingen: 'Ik kan mijn plan wel trekken' of 'Ik ben al met een aantal werkgevers in contact'. 

Een begrijpbare reactie binnen de huidige verhitte arbeidsmarkt. Maar met het overaanbod van vacatures, komen werkzoekenden nu voor vaak heel andere uitdagingen te staan...

Lees meer

Vragen aan Johan: De IT 'er zonder armen en benen

Lees het verhaal van de IT’er die zijn ontslag krijgt omdat hij de twee cruciale 21ste eeuwse competenties mist: zelfinitiatie (armen) en mobiliteit (benen)., maar ook hoe je dit kan aanpakken en ontslag kan voorkomen. Elke week licht Johan een vraag uit zijn dagelijkse praktijk. .

Lees meer

Gratis loopbaanbegeleiding? Ontdek de mogelijkheden!

Wist je dat er verschillende organisaties en gemeenten je loopbaancheque(s) terugbetalen? Ontdek de verschillende mogelijkheden op onze website

Heb je nood aan meer informatie? Of wil je graag vrijblijvend een kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met onze collega Inge Peeters via inge@hura.be of 0476/85 72 36.

Lees meer

Wijziging regelgeving loopbaanbegeleiding

Vanaf 01/01/2020 wijzigt de regelgeving omtrent loopbaanbegeleiding. We geven je graag wat meer info. 

Lees meer

HR-tip 6: Loopbaanbegeleiding aanbieden als werkgever

Via deze HR-tip helpen we jou om situaties te herkennen waaruit de behoefte aan loopbaanbegeleiding kan ontstaan en schetsen we de mogelijkheden die je als werkgever hebt om begeleiding aan te bieden. 

Lees meer

Op zoek naar een loopbaanspecialist?

Hura heeft een tiental coaches. Elke coach heeft zijn eigenheid, stijl, achtergrond en scholing. Samen zoeken we uit wie het beste bij jou, je verhaal en je verwachtingen past. 

Lees meer

Hura houdt inspirerende intervisiedag rond stress & burn-out

Stress & burn-out is een heel actueel thema op de arbeidsmarkt. Enkele collega’s volgden hier een specifieke opleiding over. Op vrijdag 27 november hielden we een inspirerende intervisie dag om kennis uit te wisselen en ideeën uit te werken om dit thema te integreren in onze dienstverlening. Hura kan zowel een meerwaarde bieden in het voorkomen van als het omgaan met stress & burn-out. Wenst u hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

Lees meer

Dit zeggen deelnemers over hun loopbaanbegeleiding bij Hura

Hura zet talent in beweging! We helpen personen om hun talenten te ontdekken, ze verder te ontwikkelen en op de beste manier in te zetten. We zijn dan ook fier dat we via loopbaanbegeleiding reeds meer dan 750 personen in beweging hebben gezet!

Lees meer