Op Koffie

Als  organisatie sta je voor heel wat uitdagingen. Het creëren van veilige werkomstandigheden, je werkprocessen aanpassen, nieuwe communicatietechnieken inzetten,…. Daarnaast is er de economische realiteit die je dwingt om keuzes te maken, vaak met een grote impact op je personeel. Via een gratis webinar reiken we een aantal tips en tricks aan om met je organisatie succesvol dit veranderingsproces door te maken.

Voka, Hura en PFL slaan de handen in elkaar en organiseren deze gratis webinar op vrijdag 12 juni van 9-10.30u. We houden het kort & krachtig. Gedurende 1u delen we inzichten en het laatste half uur is er ruimte voor Q&A. Nu al overtuigd? Schrijf je hier in. 

Tips & tricks omtrent 4 centrale uitdagingen

 1) Hoe kunnen zowel onze organisatie als onze medewerkers deze verandering succesvol doormaken?

Hoe beleven we een ingrijpend veranderingsproces en wat kunnen we doen opdat zowel organisatie als medewerkers deze verandering succesvol doormaken? Wat zijn belangrijke signalen om op te letten en wat kan je doen om deze te ondervangen?  

2) Hoe pak ik mijn communicatie naar het personeel toe aan?

Ongetwijfeld ervaar je zelf het belang van heldere en duidelijke communicatie. Maar hoe communiceer je als er nog veel onduidelijkheid is en de toekomst onzeker?  Waar hebben medewerkers nood aan en op welke manier draagt communicatie bij aan het engagement van je personeel? 

3) Welke mogelijkheden zijn er om mijn medewerkers te (her)oriënteren in een veranderende context? 

Wanneer de toekomstvisie en doelstellingen bijgesteld worden, kan dit een impact hebben op de job van medewerkers. Hoe kan je hen intern heroriënteren? Wat zijn de mogelijkheden? 

4) En wat als er intern geen mogelijkheden meer overblijven en je moet overgaan tot ontslag? 

Wat zijn daarin de verschillende mogelijkheden? Hoe pak ik het proces aan? Wat zijn de valkuilen en aandachtpunten als werkgever? 

Expert in talent- en loopbaanmanagement

Als expert in talent- en loopbaanmanagement reiken we je concrete handvaten aan om als zaakvoerder, manager of HR verantwoordelijke je personeel en organisatie door deze moeilijke periode te loodsen.  

Interesse in deze webinar?

Reserveel snel je plaats

Inschrijven