Onze aanpak en stijl?

Bedrijven gaan met ons in zee omdat we pragmatisch zijn, een no-nonsense aanpak hebben en dicht bij de mensen staan. Onze consultants spreken gewone mensentaal en creëren een ontwikkelingsomgeving, waardoor een open en ‘gedragen’ samenwerking in volle vertrouwen mogelijk wordt.

We bouwen aan langetermijnrelaties met onze klanten. Dit helpt ons uw bedrijfscultuur, uw medewerkers en de specifieke bedrijfscontext goed te begrijpen en in te schatten. Wat dan weer leidt tot de juiste adviezen. Bovendien appreciëren onze klanten dat we een klankbord bieden, meedenken en samen met hen oplossingen uitwerken.   

We werken steeds vanuit een specifieke vraag en vanuit een specifieke situatie naar op maat gesneden oplossingen. Dankzij een grote flexibiliteit en aandacht voor individuele situaties, slagen we erin om zeer snel kwaliteitsvolle oplossingen te vinden.

Het opsporen en selecteren van talent, het ontwikkelen van talent of talent begeleiden naar een nieuwe toekomst? Vanuit onze brede achtergrond, kunnen we al uw vragen op een geïntegreerde manier benaderen. 

Het resultaat? Een maximaal rendement van uw investering, dankzij een goede en efficiënte samenwerking tussen alle partijen.

De Hura-kwaliteit

Hura werkt al verschillende jaren als partner samen met VDAB. We zijn outplacementpartner in het kader van het Sociaal Interventiefonds en zijn tevens erkend als loopbaancentrum. We beschikken daarnaast over het Certo-kwaliteitslabel voor outplacement en zijn lid van Federgon. 

Voor Flanders Synergy zijn we erkend partner voor het uitwerken en implementeren van trajecten omtrent innovatieve arbeidsorganisatie. We kunnen eveneens het certificaat van ‘Senior Consultant Innovatieve Arbeidsorganisatie’ voorleggen. Qfor voerde een audit uit in het domein opleidingen. Hura heeft hier een uitzonderlijk resultaat geboekt. We behaalden een score van 100%! Hierdoor is Hura een erkende dienstverlener voor de KMO-portefeuille

De coaches in outplacement behaalden allemaal het Certo certificaat ‘Outplacement: de wetgeving in de praktijk’ van Federgon. Verder beschikken de Hura coaches en consultants over een goede basisopleiding en ruime ervaring in verschillende coachings- en HR domeinen.

Actueel

Heb je vragen, wens je bijkomende informatie of een afspraak?

Laat je contactgegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

Neem vrijblijvend contact op