Foto Anne Marie

Coach outplacement

Tel: 0496/100 151

Over Anne-Marie

Werken met mensen is de rode draad doorheen mijn loopbaan: eerst in het volwassenenonderwijs als taaldocent, daarna in de externe overheidscommunicatie en sinds 2011 als outplacement coach en loopbaanbegeleider.

Ontslag, je werk verliezen, of van job willen veranderen, zet je op een kruispunt in je leven. Er komt (vaak ongewild) een kans vrij om nieuwe keuzes te maken. Dit proces van opnieuw beginnen en daarbij bewuste keuzes maken, begeleid ik in het kader van outplacement. Verwerken van het ontslag, talentonderzoek en zelfontplooiing staan daarbij centraal. Maar ook het solliciteren van A tot Z en het ondersteunen van het sollicitatieproces komen aan de orde als de tijd rijp is voor actie.

De laatste 10 jaar ben ik bondgenoot van mensen op dit kantelpunt in hun leven. Ik luister geboeid naar de verhalen en we gaan samen op ontdekkingstocht naar het volgende hoofdstuk.

Ik haal er mijn voldoening uit om mensen uit te dagen en te begeleiden naar meer bezieling in leven en werk. Uit de mist, uit de impasse, terug naar de essentie, waar ze écht warm van worden. Om van daaruit stappen te zetten en door de angst voor het onbekende te gaan.

Ik hou ervan om mensen goesting te doen krijgen om zichzelf opnieuw uit te vinden en uit de beperkende hokjes te stappen.

Ik heb een brede achtergrond in o.a. Inspirerend Coachen, Systemisch coachen en Narratief coachen.