Foto Celien

HR Consultant

Tel: 0470 093 007

Over Celien

Mijn kennis en ervaringen met HR komen voornamelijk voort uit een combinatie van theoretische en praktijkgerichte opleidingen. Vanuit een natuurlijke interesse in mensen en organisaties koos ik bewust voor de opleiding Sociaal Werk met afstudeerrichting Personeelswerk. Gedurende deze opleiding kreeg ik naast de nodige theorie, ook de kans om de verworven kennis meteen om te zetten in de praktijk. Zo leerde ik de wijde HR-wereld al doende kennen in diverse domeinen zoals personeelsadministratie, assessment- en development centers, outplacement en werving en selectie. Het is vanuit deze ervaringen dat het voor mij al snel duidelijk werd dat het werken met én voor mensen mijn grootste drijfveer is binnen mijn loopbaan. 

 

Na een aanvullende bachelor-na-bachelor opleiding Advanced Business Management (optie Human Resources) waarin ik mijn kennis over HR-topics en strategieën verder uitbreidde, besloot ik dan ook om met volle goesting meteen de HR-wereld in te stappen. 

Binnen Hura zie je mij terug als junior consultant, waarbij mijn focus nu voornamelijk ligt op werving en selectie. Een frisse blik, authenticiteit en betrokkenheid zijn eigenschappen die mij typeren en die ervoor zorgen dat ik elke dag opnieuw met veel enthousiasme aan de slag ga om mensen en organisaties vooruit te helpen.