Joke

HR consultant

Tel: 0488 38 33 62

Over Joke

Na een opleiding bedrijfsmanagement ben ik onmiddellijk aan de slag gegaan in de HR-sector. Dit was vooral gedreven vanuit mijn oprechte interesse om mensen te begeleiden naar meer werkvreugde. Intussen blik ik met veel plezier terug op meer dan 10 jaar ervaring in de bedrijfswereld waar ik verantwoordelijk was voor werving & selectie, onboarding, employer branding en talentmanagement. Vooral in dit laatste domein haal ik veel voldoening en probeer ik me nog dagelijks bij te scholen via opleidingen zoals NLP. In mijn overtuiging zijn het de mensen die het verschil maken in een organisatie, een visie die ik deel met mijn collega’s bij Hura.

Het doorgronden van medewerkers, samen op zoek gaan naar hun talent, deze ontplooien en optimaal kunnen inzetten binnen een organisatie is nog steeds mijn passie.

Als consultant bij Hura leg ik dan ook de focus op het assessment & development center waarbij ik organisaties adviseer over het aanwerven of laten doorstromen van potentiële medewerkers. Met mijn enthousiasme sta ik dagelijks paraat om met elke klant een boeiend traject aan te gaan dat groeit tot een mooi resultaat.