Img 1803

Coach outplacement, HR consultant en loopbaancoach

Tel: 0474 99 06 96
marina@hura.be

Over Marina

Na een carrière van meer dan 20 jaar als HR Business Partner bij grotere en kleinere bedrijven (De Ster, Janssen Pharmaceutica, Tibotec), met ruime ervaring in alle facetten van HR, sluit ik me graag aan bij Hura vanuit mijn passie voor mensen en hun ontwikkeling.

Ik hou ervan om medewerkers te begeleiden in hun streven naar een succesvolle loopbaan, naar ‘’goesting’’ en kracht in werk en leven – en in de combinatie ervan.
Ik geloof heel sterk in het potentieel van mensen. Ik ben ervan overtuigd dat de juiste persoon op de juiste plaats bergen kan verzetten, en succes en geluk op én naast het werk creëert. 

Ik wil graag mijn ervaring ten dienste stellen van bedrijven die bouwen aan de toekomst, met aandacht voor organisatie- én personeelsontwikkeling. Bedrijven met een visie die de toekomstige uitdagingen positief tegemoet zien en die een rol willen spelen in het creëren van een nieuwe realiteit.

Naast mijn Master diploma, ben ik gecertifieerd als loopbaancoach en ‘’Lumina practitioner”, en heb ik een certificaat “Advanced Management” bij Vlerick behaald. Ik kijk er vooral naar uit om op een positieve manier bij te dragen aan de HR noden van bedrijven, aan loopbaanvragen van mensen, en aan het succes van Hura.