Pieter Maes

HR consultant, coördinator loopbaancoaching en loopbaancoach

Tel: 0496 05 03 78

Over Pieter

Ik heb een brede interesse in HR. Mijn kennis stoelt enerzijds op een combinatie van theoretische en praktijkgerichte opleidingen en anderzijds op ervaring in de praktijk. Ik behaalde een diploma Sociaal Werk optie Personeelswerk aan de Karel-de-Grote Hogeschool en een bachelor na bachelor Advanced Business Management optie Human Resources Management aan de UC Leuven. Dit vulde ik aan met een Master of Science in International Human Resources Management aan de Coventry University in Engeland. Na enkele jaren werkervaring behaalde ik het Certo-certificaat voor outplacement, volgde ik de opleiding tot ‘professional coach’ bij Systo, ben ik gediplomeerd Lumina Practitioner en behaalde ik een Postgraduaatsdiploma Digital Business. 

De opleidingen zette ik om in de praktijk bij Philips, Nike en Kazi. Sinds enkele jaren zet ik mij in bij Hura met assessment en development centers, individuele coaching, loopbaancoaching en werk ik graag aan specifieke HR-trajecten. 

Werknemers met vragen over loopbaancoaching kunnen steeds bij mij terecht. Ik zorg voor een eerste analyse van de loopbaanvraag, luister naar de behoeftes en zorg voor de juiste match tussen loopbaancoachee en coach.