Foto Wien

Coach outplacement en loopbaancoach

Tel: 0483 34 54 85

Over Wien

Anderen begrijpen, ondersteunen, aanmoedigen en vooruit helpen: daar hou ik van.

Het begon allemaal aan het begin van mijn twintigerjaren:

Als instructeur binnen het jeugdwerk mocht ik nieuwe vrijwilligers opleiden en ook mijn startende collega’s coachen. Ik kwam tot een openbaring: ‘dit wil ik doen met mijn leven’. Voor een groep staan, gaf mij enorm veel voldoening. Maar ik haalde ook heel erg veel energie uit de één-op-één-gesprekken met de vrijwilligers die ik onder mijn vleugels mocht nemen.

Het luisteren en doorgronden van de gesprekspartner en hen coachen op een manier die bij hen paste, boeide mij enorm! Daarom gooide ik mijn studie-carrière om en koos ik voor een opleiding Bachelor Psychologie.

Na 7 jaar te hebben gewerkt als loopbaanconsulent, waarbij ik mensen vooral met praktische vragen over hun loopbaan probeerde vooruit te helpen, was ik op zoek naar meer diepgang en inhoudelijke verruiming. Ik ging dan ook bewust op zoek naar een job als coach zodat ik ook de persoon achter de vraag beter kon leren kennen.

Ik ben met heel veel plezier en warmte de steun en toeverlaat voor iemand die zich kwetsbaar voelt of even door het bos de bomen niet meer ziet. Maar ik ben even graag de cheerleader die je aanmoedigt bij iedere stap in de goede richting. En als ik daarbij dan iemand kan zien groeien van onzeker naar vol vertrouwen in zichzelf en met hoop in de toekomst, dan maakt dat mij heel gelukkig!