Benieuwd naar jouw persoonlijke aanbod?

Bij Hura kies je voor een zelf samengesteld traject en word je ondersteund door een coach die écht bij past bij jou. Of je nu jong bent of al wat ouder, veel of weinig ervaring hebt, gewerkt hebt als arbeider of als bediende, wel of geen diploma behaalde, voor jouw begeleiding kiezen we samen die elementen die werken voor jou en die jou verder brengen in je loopbaan. 

Jouw eigen persoonlijke coach

Wie je coach wordt, dat is afhankelijk van jou! We staan erop om je te koppelen aan de coach met de juiste expertise! Pas met de juiste 'klik' haal jij het maximale uit jouw traject. En daarin zijn we uniek. 

Hoe zorgen we voor de juiste match?

Tijdens het eerste onthaalgesprek luisteren we goed: Wie ben jij, wat is voor jou belangrijk, wat wil je en wat heb je nodig? Samen bekijken we wie er het beste bij jou past en zorgen we voor de juiste match. 

In alle geval kan je rekenen op een coach... 

 • ... die ervaren én gespecialiseerd is. Onze coaches hebben elk hun eigen expertisegebied.

 • ... toegankelijk, warm en oprecht is.

 • ... met een perfecte kennis van de arbeidsmarkt én jouw regio.

 • ... die gewone 'mensentaal' spreekt.

 • ... die er altijd is voor jou, ook buiten de afgesproken momenten.

 

Individuele coaching als rode draad 

Individuele coaching met je eigen coach vormt de rode draad doorheen het traject. Daarom is de juiste match met je coach zo belangrijk! Samen stippelen we jouw traject uit: jij kiest waar je aan werkt en hoe. Wat heb jij nodig om stappen te zetten en te starten in je droomjob? De keuze is aan jou.

 

Wat werkt voor jou?

Om te werken aan jouw persoonlijke doelstellingen zijn er verschillende mogelijkheden. Want wat voor de ene werkt, werkt misschien niet voor jou. Daarom kan je kiezen uit themaworkshops, praktische doe- en oefensessies en/of ons loopbaanplatform. Steeds aangevuld met individuele coaching met je eigen vaste coach. Kies en combineer zodat je een traject krijgt dat ook écht werkt voor jou. 

Themaworkshops

1 4

Versterk jezelf met inspirerende workshops en leer van elkaar! Kies uit cruciale thema's zoals het vinden van de juiste vacatures, sollicitatiedocumenten, intervieuwtechnieken, arbeidsmarkt, stressmanagement,  ... 

Praktische sessies

2 4

Tijdens de praktische doe- en oefensessies ga je aan de slag met het aanpassen van je motivatiebrief, zoeken van vacatures of het voorbereiden van sollicitaties. Je gaat over tot actie, maar dan mét ondersteuning van een expertcoach! 

Loopbaanplatform

3 2

Ga je liever zelfstandig aan de slag? Dat kan ook! Groei dankzij ons loopbaanpatform met kwalitatieve cursussen, stappenplannen en oefeningen! 24/24 en 7/7 toegankelijk. Zo kan je zelf versnellen of vertragen wanneer jij dat nodig hebt.

Onze Hura-garanties

 • De juiste match en fit met je coach!

 • Géén standaardtraject. Je stelt je traject zélf samen in overleg met je coach en daarom past het helemaal bij wat jij nodig hebt. 

 • Coaching door experts, gespecialiseerd en gecertificeerd in de uitdagingen en vragen waar jij mee zit.

 • Een eigen persoonlijke coach, die naast jou staat gedurende je hele traject. 

 • Mogelijkheid tot ondersteuning on-the-job. 

 • Blijvende ondersteuning tijdens je nieuwe job, ook na afloop van het traject dankzij de 3 maanden extra toegang tot ons online loopbaanplatform.

Wat deelnemers zeggen over hun begeleiding

De werkzoekenden in begeleiding bij Hura geven ons een score van 92%. Deelnemers omschrijven onze werking als warm, toegankelijk en oprecht. De coach maakt daarbij hét verschil in een onzekere periode. Deelnemers geven de persoonlijke ondersteuning door onze coaches dan ook een score van 93%*. Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen? Neem dan eens een kijkje bij de verschillende verhalen van deelnemers.

* Bevraging van 1561 werkzoekenden in begeleiding bij Hura i.k.v. ontslag, faillissement en herstructurering.

Vraag & Antwoord

Hoeveel ervaring hebben jullie in het begeleiden van werkzoekenden?

Al meer dan 15 jaar begeleiden we werkzoekenden in hun loopbaan na ontslag, faillissement, herstructuring, ... Ons jarenlange partnerschap met VDAB in het begeleiden van werkzoekenden na faillissementen en in loopbaanbegeleiding is daarbij een belangrijke erkenning van het werk dat we elke dag met hart en ziel doen. Bovendien ben jij op die manier zeker van een kwalitatief aanbod. 

Zijn de gesprekken individueel en/of in groep?

Individuele coaching met je eigen coach wordt afgewisseld met groepssessies in de vorm van themaworkshops en praktische sessies. Geen grote groepen, slechts 5 tot 8 deelnemers. Zo garanderen wij individuele aandacht voor jou, altijd en overal.

Zijn de gesprekken fysiek of digitaal?

Zoals je eerder hebt gelezen, jij staat centraal. Ook in deze keuze wordt er rekening gehouden met jouw voorkeur en mogelijkheden. Onze coaching kan kwalitatief en met de juiste ondersteuningsmiddelen zowel digitaal als op locatie plaatsvinden. 

Welke begeleidingslocaties hebben jullie?

We begeleiden op verschillende locaties doorheen heel Vlaanderen.

 • Kempen: Herentals, Beerse, Turnhout, Geel en Zammel
 • Rivierenland: Mechelen, Lier en Heist-op-den-Berg
 • Antwerpen: Antwerpen centrum en Kontich
 • Noord-Limburg: Pelt, Beringen en Lommel
 • Oost-Limburg: Maasmechelen, Genk, Bree en Maaseik
 • Zuid-West-Limburg: Hasselt en Sint-Truiden
 • Vlaams-Brabant: Tienen, Leuven en Diest

Wat als ik niet goed met de computer kan werken?

Dan ben jij niet de enige. Veel mensen die wij begeleiden hebben weinig tot geen computerkennis. Dankzij ons digitale ondersteuningsprogramma word jij ondersteund in elke stap. 

Wat als ik niet zo goed Nederlands spreek?

We hebben heel wat ervaring met het begeleiden van anderstaligen die de Nederlandse taal niet zo goed spreken, schrijven of lezen. Dankzij onze taalondersteuning maken wij het je gemakkelijk. 

 

Heb je nog een vraag?

Stel ze via onderstaand contactformulier, stuur een mailtje of bel ons op 014/61.05.01. We helpen jou graag verder!

Vragen?

Bel ons op 014/61.05.01 of stuur een mailtje, we helpen je graag verder!

Mail ons